Armotonta menoa!


Sekä Kaartinen, että Kuusela ovat olleet elämänsä aikana aikamoisia bilesonneja, mutta nyt kun kahden vuoden tauon jälkeen pääsisi juhlimaan, ei into ole enää nuoruuden tasolla! "Vähän ihmetyttää et Veijosenkaan jalka ei vipata ihan täysillä" Kuusela ihmettelee vain pukeutumiseltaan vanhaa, mutta oikeasti nuoren kollin heikkoa juhlakuntoa. Koko vuoden firmamme on viettänyt, muutamia virkistysiltoja lukuunottamatta, lähinnä hempeitä koti-iltoja!
Firma on kuitenkin tällä hetkellä pähkinöinä mahdollisesta koronapassin käytöstä tulevaisuudessa, onhan firman jokainen virkistysilta lopetettu tähän mennessä hyvissä ajoin ennen puoltayötä! "Ennen vanhaan sillon vasta alotettiin bileet! " Kaartinen muistelee useamman vuoden taakse. "Tai siis tasan kahden vuoden taakse..." Kuusela haluaa muistuttaa Kaartisen todellisesta minästä. 
Kuitenkin sekä Kaartinen että Kuusela myöntävät, että onneksi juhliminen ei ole enää samanlaista kuin ennen! "Ennen vanhaan etittiin kuppila, jossa soi miellyttävin musa ja oli halvin kalja" Kuusela muistelee kymmennen vuoden taakse Kaartisen kompatessa vieressä. Nykyään molemmat miehet nauttivat hiukan mukavimmista asioista, kuin kireistä biletysfarkuista, halvasta hanakaljasta ja liian pitkälle jatkuvista illoista. "Edelleen noi illat tekee terää, mutta onhan se ihana silloin tällöin syödä hyvin, juoda hyviä juomia ja ennen kaikkea pukeutua hyvin!" Kaartinen intoilee syksyn tulevia menojaan.
Myös Veijonen ollaan saatu innostettua klassisesta tavasta juhlia. Jo pelkästään uusi tulinen rakkaus klassiseen miestenpukeutumiseen on saanut Veijosen vähentämään käyntejä Mäntsälän paikallisessa. "Onneks pääsee viikonloppuna verestää muistoja oikeasta tavasta juhlia!" Veijonen on intona ns. "perinteisestä Mäntsälä-viikonlopusta". Tulevaisuudessa toivomme vielä järjestävämme teillekin asiakkaat juhlia, mutta nyt tällä hetkellä firmamme yrittää vielä olla vastuullinen ja pitää juhlat pienissä porukassa. 
Haluammekin sanoa kippis kaikille kivoille tuleville juhlille! Kippis!
Ollaan varauduttu siihen Kaartinen & Kuuselassa, että voidaan auttaa teitä pukeutumaan bibiksiin kuin bibiksiin, just sopivan tyylikkäästi tai tyylittömästi! " Otetaan myös kutsuja vastaan kivoihin juhliin!" Kaartinen huutelee Kuuselan ei niin tyytyväisen katseen alla.
Kaartinen & Kuusela