Bespoke foliohattuja


Kaartinen & Kuuselassa on siirrytty näin vuoden 2023 kunniaksi salaliittoteorioiden aikaan! ”Siis mitä ihmettä nyt taas…” Veijonen kysyy firman isoimpana älykkönä. ”Viime viikolla kirjoittelimme Made in Italiasta ja tällä viikolla kalenteria katsoessamme huomasimme, että Pitti Uomo-messut on menossa… Sattumaako?!” Kuusela laskee foliohatun päähänsä. Yllättävää ei ole myöskään se, että tällä viikolla on PERJANTAI 13… ”Uskon sopivaan määrään sattumia, mutta haloo!” Kaartinen nappaa hatun Kuuselalta.
Oikeasti halusimme vain kiusakseen hämätä firman nuorimmaisia kirjoittamalla erikoisen aloituskappaleen ja luottamalla siihen, että he jaksavat lukea vain sen. ”Kelattiin pienenä jäynänä laittaa muutama risteilykuva sen jälkeen uutiskirjeeseen!” Kaartinen kääntää kirjeen rakkaudella. Kaartinen & Kuusela onkin Veijosen päätösristeilyllä saatujen palkintojen jälkeen tehnyt tiukat askelmerkit tulevalle.
Suunnitelmiin ei kuulunut tälle vuodelle salaliittoteoriat, noin ainakaan uutiskirjetasolla… Kaartinen lupaakin tuoda esille aina vain enemmän ja enemmän asiasisältöä: ”Kyllä lisääntynyt varastohallinta ja työtunnit on vapauttanut nyt niin paljon aikaa niille oikeille asioille.” Kuusela ja Kaartinen lupaavatkin palata takaisin oikeille raiteille mitkä olivat suunnitelmissa yritystä perustettaessa. ”On nyt opittu mitä halutaan tehdä myös konkreettisesti” Kuusela paljastaa.Kaartinen & Kuusela aikookin jatkossa panostaa ompelupuolella seuraaviin tuotteisiin: K&K 5-taskuhousut (kansankielellä farkut), K&K paitatakki, sekä K&K raglantakki. ”Tullaan metsästämään näihin vielä parempia materiaaleja, niin nappeja kuin kankaitakin!” Kaartinen intoilee tulevasta. Materiaalit ovatkin yksi tärkeimmistä teemoista sekä kellarissa, että yläkerrassa. ”Mitä paremmat materiaalit sen parempi tuote!” Kuusela pistää faktat tiskiin.Jos Kuusela vastaa edelleen kellarista, on Kaartinen ottamassa isompaa roolia yläkerran toimistosta! ”Se on sun kämppä…” Kuusela selittää. Oikeasti Kaartiselle on luvattu Veijosen ja Kuuselan toimesta lisää aikaa etsiä vaatteita. ”Edelleen siis Uudellamaalla edestakaisin faijan kanssa, mutta nyt ei tarvis ehkä olla menossa 7-päivää viikossa!” Kaartinen pitää sormet ja varpaat ristissä. Eli summasummarum Kaartinen on ottamassa kodistaan isomman vastuun!
 
Sakein terveisin,
Kaartinen & Kuusela