Blinejä ja jäyniä


Kun Kaartinen & Kuuselan hallitus nuiji päätöksen, että kuvataan asiakkaita, jokaisella yrityksessämme oli taka-ajatuksia. "No siis, pukeutuminen ja hyvä elämä menee aika käsi kädessä!" Veijonen muistelee viikonlopun erilaisia juomia. Tämän viikon teemaan sopikin positiivinen elämä ja tekaistut vaalivalvojaiset!

Koska Kaartinen & Kuuselan yrityksen arvot ovat; rakkaus, rakkaus ja rakkaus, tarkoittaa äänestäminen aina isoja pohdintoja. "No siis omaa puoluetta ei ikinä tahdo löytyä, niin ehdotin et voidaan kuvata vaalivalvojaiset, mutta kirjottaa viikon oikeasti tärkeästä teemasta!" Aprillipäivän nimeen vannova Kaartinen kertoo. "Luvattiin et Kaartinen saa siis kirjoittaa loppuun Top3 aprillipilaansa, koska Kaartisen vapaa kirjoitus ja politiikka kuulostaa yhdistelmänä melko isolta riskiltä..." Kuusela huokaisee helpotuksesta. Kaartisen pilathan ei aina toki ole miedoimmasta päästä..."Huhut kertoo yhdestä aivotärähdyksestäkin..." Veijonen huokaa pilalle menneistä kaartispränkeistä.
Mutta palataksemme valvojaisiin on selkeyden kannalta hyvä kerrata mistä onnistunut ilta koostuu. "No tällä kertaa saatiin hyvät ihmiset valikoiduttua huutoäänestyksellä!" Kaartinen kertoo instgramissa olleesta kyselystä; kuka suostuu malliksi? "Sit vaa pieni suostuttelu illan menusta, Kaartisen shampanjoita ja kaljaa kaupasta!" Veijonen virnuilee edelleen illan onnistumisen takia. Kaiken a ja o on tietenkin ihmiset; erityisesti vaalivalvojaisissa on ehkä parasta tukeutua saman puolueen kannattajiin. "Meijän asiakkaat on onneks lempeitä ja agendalla oli myös vaan syömisen ja juomisen lisäks ilmakitaraa Iron Maidenin tahtiin!!" Kaartinen intoilee asiakaskuntamme mahtavasta asiantuntemuksesta.
Jos Iron Maiden fanitus onnistuu monilta asiakkailtamme, niin onnistuu myös pukeutuminen. "Ei olis kyseessä Kaartinen & Kuusela illanvietto, jos paikalla ei olis pukuja!" Veijonen huutaa, samalla vannoen hyvän pukeutumisen nimeen. Vanhempikin kaarti pitää hyvin pukeutumista tärkeänä jokaisessa juhlallisessa tilaisuudessa. "Se on kunnianosoitus seuralaisille ja tilaisuudelle, Suomessa ei oo ihan liikaa tilanteita, kun kaikki laittaa parempaa päälle" Kuuselakin tuhahtaa.
Kaartisen top 3 aprillipilat:
-Kelmuklassikko; laitoin sekä pöntölle kelmua ja sit kans käsisuihkun samalla teippasin, molemmat kusahti ns omille nilkoille... "Klassikko mut ei lähe 3/5" Puusti arvioi
-Laitoin perheen ryhmächättiin ultraäänikuvan kohdusta ja otin vastaan onnittelut. "Harmiton mut hyvä ja toimiva 3/5" Puusti pysyy linjallaan
-Kerran tekstasin et meijän pitää puhua illalla, en ajatellu pidemmälle, mut olin tehny kotona ruokaa ja kerroin kuinka paljon rakastan toista. Sanomattakin selvää, et just sellasta keskustelua ei oltu odotettu koko päivän ajan...." Ei jumalauta Kaartinen 0/5" Puusti hoitaa tuomitsemisen kaikkien puolesta.
Reteitä piloja ja vaalivalvojaisia toivoen,
Koko Kaartinen & Kuusela