Blogin luomisen tuskaa ja parhautta!


Me Kaartinen & Kuuselassa huomattiin edellisen postauksen jälkeen, että kyseessä oli meidän sadas postaus Instagramissa. ”Wipii” Kuusela toteaa kellarissa rauhallisella äänensävyllä, oletettavasti. No kuitenkin, kyseessä oli tietynlainen virstanpylväs, joka selkeästi oikeuttaa meidät tekemään välikatsauksen siihen, että mitäs kaikkea on tullut kirjotettua! ”Välillä esimerkiks lomalta on ihan hyvä kattoa mitä on tullut sanottua etänä…” Kaartinen suoristelee potentiaalisia tulevia väärinkäsityksiä.
Meille ykkösjuttu blogin pitämisessä ja kirjoittamisessa on pitää hauskaa! ”Se tuntuu olevan punanen lanka meil kaikessa tekemisessä!” Veijonen kuittaa rakkausrunosession keskeltä Naantalin lämmöstä. Hauskuus ja rakkaus on firmaa pitkälti ohjaavia teemoja sekä arvoja, ja mielestämme ollaan tähän mennessä onnistuttu kivasti välittämään se myös eteenpäin. ”Ainakin mä sain sen käsityksen lomaillessani et liikkeessä on jonkun verran huviteltu…” Kuusela tokaisee saapuessa maltillisen sekavaan takahuoneeseen.
Halutaan tulevaisuudessakin pitää kiinni rakkauden ja hauskuuden välittämisestä, mutta luvataan lisääntyneiden työntekijätuntien johdosta myös panostaa asiasisältöön. ”Keväällä oli liian kiire, eikä ehditty kehittää tarpeeks meidän toimintaa” Kaartinen pahoittelee omasta ja firman puolesta.
”Asian suoristamiseksi on kuitenkin tehty isoja toimenpiteitä; tasan yksi ryhmäliikuntatunti firmalle, kaikille lomaa ja yksi työntekijä lisää!” Kuusela puhkuu intoa rankan lomarupeaman jälkeen. 
Ollaan mietitty tämä viikko paljon tulevan vuoden kalenteria ja postausten aiheita ja keksittykin muutama. ”Haluttais kuitenkin kovasti tietää onko teillä halua tietää jostain enemmän missä me ollaan ammattilaisia!!!” Kaartinen huutaa henkiset capslockit päällä.
Kerro meille jos haluat kokonaisen blogipostauksen jostain vaatteisiin, tyyliiin tai löyhästi näihin liittyvästä aiheesta!
VemaLoijosta muistaen,
Vaatturit Kaartinen & Kuusela