BORN IN THE USA


Mennään vasta ensimmäistä kuukautta vuodesta 2021 ja sekä Kaartisella, että Kuuselalla tuntuu päät humisevan tyhjyyttä. Kuitenkin molemmat ovat janttereita, jotka saattavat inspiroitua tyhjästä. No tällä kertaa ei tarvitse edes inspiroitua tyhjästä sillä jostain syystä ihmiset tuntuvat puhuvan Amerikan Yhdysvalloista.
Tehtiin niin, että molemmat sai valita itselleen lähimpänä sydäntä olevat amerikkalaiset tyylit! Kaartisen eka tyyli oli ns. "nobrainer" sillä hän löysi hummerin muotoisen pullonavaajan viime sunnuntaina! Kukapa näin Suomesta katsottuna joisi enemmän olutta Atlantin tuolla puolen kuin "metsurit"!
Jos Kaartisen ensimmäinen valinta oli helppo, oli Kuuselan vastaava vielä helpompi! Vielä kuusi vuotta sitten Kuuselalla oli bolo-solmio kokoelma kotonaan. Kuusela kokee edelleen, että hän on ollut edellisessä elämässään karjapaimen, näinä päivinä hän pääsee kaitsemaan vain Kaartisen kahvinjuontia. Onneksi kuvia varten bolokokoelman rippeet saatiin kaivettua esiin!
Kuusela sekä Kaartinen eivät kumpikaan ole liiemmin lukutoukkia. Kuitenkin Kuusela on kuunnellessaan Kaartisen Zoom-luentoja huomannut, ettei koulunkäynti vaadikaan niin paljon! Ei muuta kuin Ivy League-asustus kuntoon ja kouluun!
Kaartisen toiseenkin asuun inspiraatio löytyi kirpputorilta, kun käteen tarttuivat Leviksen ratsastushousut! Kaartista ei tarvitse kahta kertaa yrittää pukea hevospoolon pelaajaksi. Kuuselan mukaan tämä on onneksi "ihanan maltillista pukeutumista Kaartiselta".
MUISTATTEHAN ETTÄ OLEMME VIIMEISTÄ KERTAA VÄHÄÄN AIKAAN 6.2.2021 ARKADIANKADULLA JA MUUTAMME UUDENMAANKATU 32:n VÄLIAIKAISESTI VAATTURILIIKE SAVIMAAN LUOKSE!