Elokuun ensimmäinen postaus


Nyt on taas se aika vuodesta, ku kesäkamoja aletaan katsomaan kaiholla, rapuja keitetään elävältä ja kouluun ja töihin paluu on nurkan takana. ”Kaartinen, nyt lopetat ahistumisen ja lähet lomalle!” Veijonen huutaa melankoliaan taipuvalle yritysjohtajalle. Mutta niin se vain on, että syksyn takia osa firmasta lähetetään inventoimaan, flanelleja, kashmireja ja tweedejä. ”Ei jumalauta, ei helvetti…” Kuusela riittävän vanhana herää ahdistumaan.


Firmamme jakaantuu selkeästi kahteen porukkaan; optimistiseen VOKJ* -ryhmittymään(*Vielä on kesää jäljellä) ja hiukan negatiivisempaan Kaartinenahdistuukaikesta-porukkaan. ”Siis me muut nautitaan vielä syyskuun ekatkin viikonloput kesästä!” Veijonen kertoo leveällä hymyllä. Teidän onneksenne firmassa on molempia. ”Käytännössähän tää tarkottaa sitä, et firmassa on ollu optimitavaraa syyskuun ja elokuun kylmiin iltoihin jo kuukauden!” Kaartinen yrittää hakea positiivista asennetta.Noin ajatuksellisesti elokuun paras vaatetus onkin aina ollut kesävaatteita ripauksella syksyn kerroksia! ”Näitä ennusteita kun kattoo ni vois jopa sanoa kunnon lorauksella syksyä!” Panu vääntää puujalkaansa säätiedoista. Firmassamme ollaankin sitä mieltä, että ennen syksyn alkua on parasta pukeutua shortseihin ja neuleeseen. ”Ah pellava- ja puuvillapuvut neuleella on myös optimi elokuun säihin!” Veijonen hihkuu.Olipa menosi sitten rapujuhlat, töihin paluu tai koulu aloitus niin jeesaamme mielellämme! Tässä niksit ja selkeytykset kuvissa nähtyihin asuihin.

Tyyli 1. Rohkea kesälomilta palaaja.
-Koki kesälomallaan vapautumisen, ehti kokea ja kokeilla kaikkea, ehkä jopa hiukan liikaa. Nyt rohkeasti työtuttujen sekaan uudella asenteella ilman pelkoa... ennen kuin pomo kysyy uudesta tyylistä...

Tyyli 2. Espoon ydin, lasten kuskaamista taas alkaneisiin harrastuksiin.
-Yleensä suomalaisten jalassa jo toukokuussa, kertovat enemmänkin siitä että kesä ei ole sää riippuvainen vaan mielentila; shortsit. Näin elokuussa kerroksia saa kuitenkin lisätä, joten neule liikutellaan lanteilta, hartioille.

Tyyli 3. Kaikki paitsi purjehdus on turhaa, iltamat!
-kesän aikana Atlantin yli on purjehdittu moneen kertaan joten jalassa kovimmilla on tietenkin punaiset housut. Jos punaiset housut eivät alleviivaa harrastusta. tekee niihin yhdistetty klubitakki asian selväksi!Hyvää elokuuta toivotellen,
Kaartinen & Kuusela