Elokuun lomailijat!


Aika viimeisten lomien alkaa kypsyä päässä elokuun lomailijoiden. Elokuun lomailijat ovat Kaartinen & Kuuselan näkökulmasta siitä kahtiajakoinen ihmisryhmä, sillä siihen kuuluvat ne, jotka eivät olleet paikalla(ainakaan henkisesti), kun lomia valittiin ja ne jotka haluavat oikeasti lomailla elokuussa. ”Jälkimmäisten suusta onkin usein kuultu, elokuussa on parhaat säät, elokuussa on rauhallisempi lomailla, elokuu on paras!” Veijonen puolustaa aateveljiään. 



Tämä postaus onkin teille, jotka eivät edes ajattele lämpimien aikojen lomailua vaan haluatte, että ilmassa on jo hiukan syksyä. ”Viime vuonna Raumalla oli korkein lämpötila 33,6 °C, ja Hangossa satoi vettä 21 senttiä vettä…ristiriitojen kuukausi” Kaartinen pistää googlaten. Elokuun sateet yleensä tietää kuitenkin hyvää lomalaisille, sillä sangen usein metsät kutsuu heitä. ”Mennääks metsään!” Kuusela huutaa aiheuttaen myötähäpeän tunnetta, muille kuin 90-lukulaisille. Metsässä kasvavat rauhallisuus, henkevyys ja ai niin myös ne marjat ja sienetkin.



Jos sienet ja henkevyys kiinnostaa, niin onneksi elokuu tarjoaa myös muuta tekemistä; elokuussa on nimittäin Flow-festivaalit. ”Ei ei ei!” Kuusela paheksuu viittausta. Flown tyhjentäessä Helsingin menevistä 30-40 vuotiaista muualta kuin Kallion alueelta, voimmekin suositella illastamaan hyvissä Etelä-Helsingin ravintola uutuuksissa, kuten AOI:ssä.



”Oikeastihan elokuussa parhautta edustaa lisääntyvät kerrokset” Olli Koivunen, toteaa nääs aksentillaan. Se tärkein kuitenkin eli aurinko lämmittää päivisin ja lämpötila kohoaakin usein kahteenkymmeneen. ”Illat kylmenevät kuitenkin niin tummiksi, että saa vihdoin laittaa vähintään harteille kashmirneuletta.” Neule Kaartinen tavoitetaan kommentoimaan aihetta.


Eli toisin sanoen Kaartinen & Kuusela haluaa ilmaista teille Mamban sanoin; VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ!

Vielä kesäisin terveisin,
Kaartinen & Kuusela