FRENDIT- Kaartinen & Kuusela edition


Tarkoituksena on esitellä sillon tällöin meidän liikkeen ja meidän ystäviä. Ihan vaan, jos ne on niin kivoja, että ne tuo meille jotain taidetta seinille!
Soittohommat on törmäyttänyt Kuuselan vaikka mihin sankareihin. Mutta vaikka Ossi Seppälä on musaharrastaja ja soittaja ovat Simon ja Ossin tiet kohdanneet klassisemmin, yhteisten tuttujen kautta. Vaasalaiseksi itseään kuvaava Seppälä on päätynyt muutaman mutkan kautta asumaan Helsinkiin ja vielä useamman mutkan kautta maalaamaan!
Mutta tarkemmin, miksi Seppälä on Kaartinen & Kuuselan ystävä! Seppälältä tätä kysyttäessä hän myöntää innostuneensa, kun oma frendi päätyi vintage-putiikin pitäjäksi. Miksi? - Mulla on varmaan 90 prosenttia vaatteista ostettu käytettyinä. Siisteimmät jutut tuntuu löytyvän useimmiten sattumalta – ja aina käytettyinä. Kaartinen & Kuuselan ajatusmaailma lyö myös muutenkin hyvin yhteen Seppälän kanssa.
Se mikä inspiroi taidemaailmassa Seppälää eniten, on abstraktin taiteen ehkä se kaikkein kovin vuosikymmen, 60-luku. Tämä vuosikymmen on toiminut myös Kaartinen & Kuuselan inspiraation lähteenä monessa tapauksessa, vaikka trumpettilahkeet ovatkin nyt syksyllä saaneet Kuuselan sydämen sykkimään.
Se mikä ajaa Seppälän maalaamaan saa myös Kuuselan ompelemaan ja Kaartisen suunnittelemaan ja keräilemään vaatteita. Tekeminen itsessään inspiroi miehiä! 
Myös Seppälän pilke silmäkulmassa mainitsemat tyyli-idolit Pete Doherty ja Terminator saavat nyökkäykset sekä Kaartiselta, että Kuuselalta!
Ossi Seppälä, Kaartinen & Kuuselan Ystävä.
-Syntynyt vuonna 1990, Vaasassa
-Akryylivärit canvakselle kiinnostaa tällä hetkellä
-Maalauksia nähtävillä Kaartinen & Kuusela liikkeessä marraskuun ajan