Futiksen EM-kisat lähestyy!


Yrityksemme on täynnä penkkiurheilijoita; Veijonen katso kerran X-Gamesia, Jonne on Tractor Pullingin suuri fani, Pikku-Olli kattoo Superbowlin kerran vuodessa ja Kuusela kerto käyneensä viime viikolla lenkillä! ”Mihis tää kirje on menos…” Kuusela huokaa.
No tämä kirje on suuntaamassa kohti huomenna alkavia jalkapallon EM-kisoja. Yrityksemme ei järjestä laitonta vedonlyöntirinkiä EM-kisojen voittajasta, muuuutta mikäli järjestäisi olisi voittaja suurella todennäköisyydellä Kaartinen. ”Eikä vähiten siksi, että Veijonen kysy pelaaks Argentiina mis lohkos…” Puusti puhahtaa. Herra isojohtaja onkin kertonut, että hänet tavoittaa veneeltään palamasta ja seuraamasta kisoja. ”Elikkäs vapaata!” Kalle hihkuu kolmannen espresson jälkeen.

Vaikka voittajasuosikit ovatkin tälle vuodelle selkeät; päädyimme silti kysymään kaikilta urheilutietäjä-työntekijöiltämme heidän suosikkinsa kisoihin! ”Emme suosittele lyömään vetoa näiden perusteella, emmekä aio lähteä affiliate-businekseen” Kaartinen vakavoituu, vaikka näillä vinkeillä ”voitot” olisivatkin taattuja.


Veijonen aloittaa veikkaamisen Argentiina pettymyksen jälkeen ja päätyy valitsemaan tunteella! ”Musta tuntuu, et Italy voittaa!” Kansainvälinen Mäntsäläläinen uhoaa.

Kalju uros, Pikku-Olli ei luota etelän veteliin, vaan vannoo konemaisen jalkapallon nimeen! ”Siis valitsin nyt ihan väärin jos musta kirjotetaan noin!” Olli vaikeroi valittuaan voittajaksi Saksan.


Myös Panu kunnostautuu urheilutietäjänä, sillä hän on kuulemma nähnyt Mel Gibsonin tähdittämän Braveheartin! ”Sen perusteella valitsen Skotlannin!” Panu uhmaa järjenhiveniä.

Kaukana Panusta ei liiku myöskään Kuusela sillä hän fanittaa koko sydämestään kuninkaallisia! ”En pidä juuri minään, mutta joku piti valita ja valitsin Englannin” Kuusela toteaa, tietäen, että tänä kesänä ”It’s coming home!”


Kaukana on sen sijaan Ranska jonka Puusti valikoi, sillä osaa kieltä. ”Vai että kieltä…” Veijonen viittaa vinoilevaan sävyyn Puustin ex-rakastajiin. 

Intohimoisena immeisenä tunnettu Jonne ei pistä pekkaa pahemmaksi sillä hänen suosikkinsa valikoituu sormia heiluttaen ”Hola señor por favor; oon suomen Espanjasta(Kokkolasta), kotosin; eli ne voittaa!” Jonne Luomala saattaa jopa osua oikeaan valinnallaan.


Jos muiden joukkueet eivät saa firmasta useita puolelleen, tekee Kallen suosikki päinvastoin. ”Slava Ukraini!” on Kallen mielipide, ja se saa tuen koko yritykseltämme.


Ps. Kaartiselta emme voineet kysyä sillä hänen vastauksensa olisi ollut Gnistan!

Jalkapalloilevin terveisin,
Kaartinen & Kuusela