Glögiä, Pipareita ja Ompelunurkka!


Ollaan Kaartinen & Kuuselassa joulun lähestymisen ansiosta mietitty, miten voidaan antaa takas rakkautta, jota ollaan saatu teiltä! Ja Koska Kuusela ei usko aineellisiin lahjoihin, alettiin miettiä jotain ihan muuta kuin perinteistä Kitonloppua. ”Mä ehdotin et alan halaa oven eessä kaikkia sisään tulevia…” Veijonen pelottelee läheisyyspeloista kärsiviä.
Vaikka Kaartinen suostuisi Veijosen ehdotukseen silmänräpäyksessä, kaikuivat kuitenkin vanhat ohjenuorat hänen takaraivossaan; ”Aloin miettiä mitä osataan ja miten sitä vois hyödyntää ajatuksella; opeta sälli kalastamaan ja hän syö koko elämänsä” Kaartinen muistaa tämänkin mietelauseen ns. Sinnepäin. Jos Kaartinen muistaa kohtalaisesti sanontoja, muistaa Veijonen täydellisesti kuka hänelle opetti helpoimman tavan tehdä napinompelulankaan solmu. ”Tää saattaa tulla yllätyksenä; mut se oli Kaartinen perhana..” Veijonen kertoo todellisen ompelusensein taidoista.
”Kaikki varmaa näkee mihin tää johtaa!” Kuusela tulee mustasukkaisena ojentamaan uutiskirjeen suunnan takaisin itse aiheeseen. Haluttiin tarjota teille rakkautta ja päädyttiin siihen; että tarjotaan teille ensi viikonloppuna monien kymmenien uutuuksien lisäksi; käsinompelun opetusta ja glögiä! ”Vaikka Kaartinen osaa tehä ompelulankaan solmun; on ehkä fiksuin et klitsujohtaja opettaa ompelua ja Kaartinen tarjoaa glögiä ja piparia!” Veijonen kertoo viikonlopun tarjonnasta.
Mutta miten haluat glögisi? ”Al dente; ilman alkoholia vai pienellä kossuntujauksella?” Kaartinen kysyy jo näin torstain kunniaksi. Tarjotaankin piparia ja glögiä koko lauantai niin kauan kuin tavaraa riittää! ”Ja jos tavara loppuu niin lupaan halata lohdutukseksi!” firman nuorin sykkii lämpöä. Piparin ja glögin lisäksi ei kannata unohtaa firman tänä lauantaina tarjoamaa toisen sovituskopin napinompeluklinikkaa a’la Simón Qzéla. ”Eiku ihan oikeesti nyt ne glögit piiloon, säästäkää asiakkaillekin…”  Kuusela tuhahtaa varmuudeksi…
Olette tervetulleita juttelemaan, ostamaan ja nauttimaan jouluhenkisestä napinompelusta ensi lauantaina Kaartinen & Kuuselan 40m2n tilaan! "Kuhan vain rajat pysyvät kunnossa!" Kuusela tuhahtaa ihan vain varmuuden vuoksi, Kaartisen ja Veijosen lymyillessä taustalla...
Ystävällisin terveisin,
Rakkauden- ja jouluntäyteinen Kaartinen & Kuusela