Hei me laajennetaan!


Nyt se on vihdoin täällä kun Töölön klassisin vintage- & secondhand-vaatekauppa avaa uudistuneet ovensa! ”Jotkut meidän asiakkaista on pyytäny isompia tiloja ekasta päiväst lähtien!” Kaartinen muistaa parhaaseen koronasyksyyn avatun pienen vaateliikkeen taivalta. 

Jos ensimmäiset pyynnöt johtuivat pärskeiden välttämisestä, syntyi lopullinen päätös sattumalta; sopivan laajennusmahdollisuuden tultua kirjaimellisesti seinän taakse. ”Saatiin isommat ja paremmat tilat, jotka muokkautuivat teidän toiveille ja meidän tarpeille!” Kuuselassakin herää innostuksen kipinä. Vaikka asiakkaat ovat olleet innoissaan naapurissa tapahtuvasta remontista ja uusista tiloista, on eniten pähkinöinä ollut meidän firma! ”Kasvettiin viime vuos niin paljon, et Kaartisen ego ja asiakkaat ei mahtunu enää tohon 35neliöön…” Veijonen osoittaa vanhaa liiketilaa. Jopa 1neliön entinen taukotila saatoin viisinkertaistettua!Vaikka rempoista on firmalla kokemusta, niin silti ovien aukeamiseen asti meni yllättävän kauan. ”Ens kerral muistetaan et Kaartisen mielenterveys ei ehkä kestä projektinjohtajan titteliä…” koko rempan hoitanut UTK pyörittää päätään. Kaartinen onkin luvannut puolustaa jokaista Kallen viimeistelyjälkeä ja kulmaa jotka eivät kestä katseita. ”Kalle oli mulle enemmän ku iso pelastus täs kohtaa!” Kaartinen ojentaa UTK:lle ansaitun lämpimän käden.


Mutta koska Kalle on oppinut parhaalta, on hän oikeasti delegoinut hommansa eteenpäin. ”Osaan käyttää kahta asiaa; kaikkia koneita ja tätä!” Kalle kopauttaa ylimielisesti päätään. Iso kiitos rempasta kuuluukin meidän ystäville ja asiakkaille. ”Eli ystäville!” Kaartinen huutaa lovehuumassa. Koska tiedetään, että meidän palapelissä palat voivat välillä muuttaa muotoaan ajateltiin, että avajaiset on hyvä pitää vasta helmikuussa. ”Halutaan et saadaan asiat paikoilleen, et kaikki asettuu uomilleen!” Veijonen huutaa.


Asioiden asettumiseen tarvitaankin teitä, halutaan et tuutte testaamaan tuolit, kuuntelemaan musaa, maistamaan kahvia, nauttimaan palvelusta ja vaatimaan! ”Nyt, kun kerran lähdettiin tähän asiakkaiden kuuntelemiseen, ni perhana nyt jos ei koskaan tulkaa käymään!” Veijonen hymyilee niin että koko Etu-Töölö säteilee.

Arkadiankadun paras vintagekauppa toivottaa teidät tervetulleeksi edelleen osoitteessa Arkadiankatu 19!

Rempasta toipuvin terveisin,
Kaartinen & Kuusela