Hei me muutetaan! (takas Töölöön)


"On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa, nyt meidät yhteen liittää vain muistojemme maa.." raikaa Kaartisen suusta Kuuselan laittaessa vastamelukuulokkeita korviinsa. Tästä Kaartisen rituaalista jopa Kuusela on tohtinut päätellä, että muutto takaisin tulee juuri sopivan ajoissa eikä laisinkaan liian myöhään. "Kyllä, muutamme takaisin Arkadiankadulle tämän viikon sunnuntaina ja pääsemme avaamaan siellä taas 18.5.2021", Kuusela kertoo sydämestä tulvivan hymyn kera.
Sekä Kaartinen, että Kuusela ovat tällä hetkellä erittäin monista asioista kiitollisia! On ollut ihana kevät, mutta olemme iloisia siitä, että kesä on vihdoin täällä, "Terassikalusteet on putsattu ja valmiina kovaan istumiseen Arkadiankadulla" Kuusela kertoilee Kaartisen kesäsuunnitelmista. 
Valmistelemme huomenna Helatorstaina 13.5.2021 muuttoamme takaisin Arkadiankadulle, emmekä ole auki! Olemme muutoin auki tämän viikon normaalisti! Ensi viikon tiistaina 18.5.2021 avaamme jälleen Töölössä, kun popit alkavat raikaamaan Oasista heti kello 12:00!
Kiitos asiakkaat joiden takia saamme sekä tehdä, että keräillä vaatteita työksemme! Kiitos myös Savimaalle evakkotiloista! Meille on tulossa yrityksemme paras kesä ja te hyvät asiakkaat olette enemmän kuin tervetulleita osaksi sitä!
Mikä ihmeen yritys? 
Kaartinen & Kuusela

Missä Töölössä?
Arkadiankatu 19

Milloin avaatte jälleen Töölössä?
18.5.2021 kello 12:00