Heinäkuun, helle on kova ja tukala!


Ei olla meijän firmassa mitään älyttömiä urheilijoita. Sekä Kaartinen, että Kuusela keskittyvät lähinnä keski-ikäistyvälle mielelle tarkoitettuihin lajeihin. ”No pyöräilyä en harrasta vielä spandexit jaloissa” Kuusela vastaa puhelimessa esitettyyn kysymykseen pyöräilyasusta. Kuitenkin näin heinäkuun kunniaksi firma on hikoillut enemmän kuin koko vuotena!



Kaartisen suurin syy hikoiluun ilmaston lisäksi on ollut penkkiurheilu! Gnistan keikkuu ykkösessä kärkipaikoilla, Suomesta tuli EM-kisakävijä jalkapallossa ja Stadin derbystä jäi käteen pettymys. ”Tälläiselle aika fanaattiselle jalkapallon seuraajalle kesäkuu ja nyt vielä lämpimämpi heinäkuu vaikeuttaa nestetasapainosta huolenpitoa” Kaartinen toteaa urheilun aiheuttamasta nestehukasta. ”Älä juo kaljaa samalla” Veijonen hihkaisee takahuoneesta.



Jos Kaartista on hikoiluttanut Helsingissä urheilun seuraaminen, on Kuuselaa hikoiluttanut Savossa lähinnä saunakiulun ja kiukaan välinen lämminhenkinen vedenvaihto! ” No on täällä ollut lämmin sää muutenkin ja kyllähän ne viime viikon soitot Kaartiselta ja Veijoselta nosti aina muutaman hikikarpalon otsalle, ku mitään ei tunnuttu löytävän itse!” Kuusela kertaa hyvin mennyttä lomaansa!



Mikäs työharjoittelija Veijosta sitten hikoiluttaa, hänhän saa nauttia parhaasta mahdollisesta työilmapiiristä? ”No tässä on ollu kaikennäköstä!” Veijonen kertaa viime viikkojen muuttojaan. Yleensä ainoastaan skeittiparkissa hikoileva Mäntsälän kasvatti on muuttojensa lomassa kerennyt hikoilemaan myös ompelukoneella, tehden valvovan silmän alla aimo annoksen myös ompelutöitä.

Hiestä huolimatta nautitaan elämästä, niin yrityksemme terassilla, ompelukoneella kuin liikkeen puolellakin ! ”Torstaista lähtien taas vielä enemmän” Kuusela köhäisee töihin paluunsa kunniaksi. 

Olemme koko kesän auki, tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!