Hellehifistelyä Kaartinen & Kuuselan tapaan


Helle on ollut Kaartinen & Kuuselan mieleen enemmän kuin paljon! Siinä missä Kaartisen tunteet ovat käyneet kuumana lämpimän kesän takia, on Kuuselan hermot käyneet kuumana takahuoneen helteen takia! "Ehkä vähän myös Kaartisen ja Veijosen välisistä tulevaisuuden jännityskeskusteluista..." Kuusela kertoo rankasta takana olevasta kahden viikon ajanjaksostaan.Monta kertaa ehdotetun jonkkaan hyppäämisen lisäksi Kuuselalta on tullut erittäin hyviäkin neuvoja olotilan kylmentämisestä. Sekä kesävaatteet, että vichyn ja limun juonti on ollut läsnä vahvasti Kaartisen suosikkivaatturin vinkeissä. Kesävaatetuksessa, niin safaritakeissa kuin paidoissakin, Kuusela luottaa pellavaan. " Keveys, rypistyminen sekä omaan vaatetukseen sopiva rentous ovat mulle tärkeitä ominaisuuksia" Kuusela suosittelee omaa suosikkivaihtoehtoaan.


Kaartinen rakastaa pellavaa, mutta valikoi usein puuvillan silti pellavan sijasta." Jos pitää valita näistä kahdesta niin tulee usein valittua puuvilla, koska se tuntuu sopivan omaan menevään elämäntyyliin parhaiten" Kaartinen viittaa puuvillavaatteiden mukana kulkemiseen, niin maalla kuin merelläkin.


Kesä on molempien miesten mieleen, siinä missä Kuusela lenkkeilee pellavissa ympäri Seurasaarta intohimoisesti koiransa kanssa, sahaa Kaartinen ympäri keskustaa ja veneellä Helsingin edustaa pukeutuen jokaiseen tilaanteeseen eri tavalla. Molemmille miehille kesäpukeutumissa on kuitenkin paljon yhteistä, kevyet ja rennot mateariaalit ovat näille sonneille kesäpukeutumisen A ja O.Mutta aivan kuten elämässä yleensäkin, ei Kaartiselle eikä Kuuselalle mikään ole ehdotonta! Puuvillan, pellavan yhdistäminen on enemmän kuin sallittavaa, jopa suositeltavaa. Värit ja rentous ovat se missä voi mennä pieleen! "Itsehän lisään välillä jopa napolilaisen pizzan päälle ananasta" Kuusela vinkkaa. 

Tällä hetkellä teemme ja sovitamme kesäfarkkujamme siihen tahtiin, että älkää ihmetelkö jos olemme välillä terassilla tuulettamassa hikikarpaloitamme ja tunteitamme!