Hempeyttä - hempeyttä kaikille!


Meillä Kaartinen & Kuuselassa iski viime viikolla tenkkapoo et mitä kirjoitetaan tulevaan uutiskirjeeseen. Ei yleensä jouduta turvautumaan ulkopuoliseen apuun, mutta nyt kun ainoa idea oli teipata kynttilät päähän ja esittää Lucia-neitoja niin oli pakko hengähtää, ottaa askel taaksepäin ja katsoa firmaa uusin silmin!
Apu löytyi onneksi yllättävän läheltä! ”Ei ees tarvinnu käyttää rahaa ulkopuoliseen konsulttiin!” Kuusela hihkaisee helpotuksesta. Konsultti löytyi lähipiiristä, kun Kaartinen päätyi soittamaan rakkaalle 94-vuotiaalle mummilleen. ”Faija meni ja tulosti kaikki meidän postaukset mummille ni pakko se oli viimein uskaltautuu soittaa ja kuunnella palaute” pitkään rohkeutta kerännyt Kaartinen kertoo.
Kaartisen mummin palaute oli selkeä, Kaartisen tulisi alkaa käymään vesijuoksemassa mummojen kanssa ja sonnien tulisi kirjoittaa asiallisempaa sisältöä. ”Vesijuoksemista en lupaa, mutta hupi/asiallinen postaus suhdetta ollaan mietitty firmassa paljon!” Kaartinen pohtii ääneen.
Vaikka Kaartisen mummilta ei tullutkaan selkeää vinkkiä, mitä poikien tulisi kirjoittaa, heräsi miesten mielissä selkä teema; rakkaus <3. ”Vaikka tehdään usein postauksia itsellemme, on ihana kuulla, että joku muukin lukee niitä silloin tällöin!” Kuusela kertaa sivuuttaen tällä kertaa lukijapalautteen melkoisen puolueellisuuden.
.
"Näin joulun lähestyessä on muutenkin ihanaa muistaa läheisiä ja kertoa kaikille kuinka tärkeitä ne on!” Kuusela ilmaisee rakkautta laittamalla Beatlesien All you need is loven kovemmalle. Kaartisen on helppo yhtyä Kuuselan ja Beatlesien sanomaan, rakkaan firman ja rakkaan Veijosen tekemässä puvussa! ”Pelkkää lovee” Veijonen huudahtaa saapuessaan takaisin hermolomaltaan.
Ps. Viittisitkö Kaartisen faija tulostaa tän kiitoksena mummille!
Mitä lämpimimmin terveisin,
Kaartinen & Kuusela & Veijonen