Hidas aamu - paras aamu


Kaartinen & Kuusela lueskelivat taas maanantaina iloisesti etätyösuosituksista ja harmittelivat etteivät itse voi olla enempää kotona. "Tai tiistaisen mun ja Veijosen työsuorituksen jälkeen Kuusela ainakin harmitteli..." Kaartinen toteaa hänen ja firman nuorimman hypervilkkaasta esityksestä. Vaikka ei voidakaan tehdä etätöitä, voidaan ottaa useamman kerran viikossa etäaamuja, joita me rakastetaan aivan hillittömästi! "Kaartinen vähän liikaakin..." Kuusela viittaa Kaartisen pisimpään aamuun ja ainoaan myöhästymiseen ikinä. 
Yrityksemme arvoihin kuuluu vahvasti elämästä nauttiminen ja yksi tapa siihen on ottaa aikaa itselleen. Ja mitä parhain aika siihen on sekä Kaartisen, että Kuuselan mielestä aamu. "Onhan se ihanaa, kun voi itse määrätä oman aamun tempon ja hidastaa tarpeen vaatiessa viikon rytmiä!" Kuusela toteaa musaisesti. Siinä missä Kuuselan aamun tahtia määrää koiran ulkoilutus, on megahedonisti Kaartisen ensimmäinen syy nousta ylös järkyttävä kofeiinin tarve! "No tällä hetkellä opetellaan tekemään espressoja pannukahvien sijasta!" Kaartinen toteaa katsahtaen erittäin huolestuneeseen Kuuselaan... Kuuselan mielestä yritys ei kaipaisi enempää vilkkautta!
Mutta kyllähän se kahvi Kuuselallekkin maistuu! "Yleensä yksi pressopannullinen aamussa ja toisen puolikas sitten töissä!" kuitenkin aina rauhallisena pysyvä jantteri toteaa. Kahvin lisäksi Kuuselan aamurutiineihin kuuluu joka aamuinen lukeminen. Yleensä kädessä on lehti, mutta silloin tällöin kaunokirjallisuuskin maistuu aamun virkistämiseksi! "Eiku ihan oikeesti jätkällä on Tintti kädessä..." Veijonen toteaa sonnien selkien takaa.
Kaartinen on niin kova elämästänauttija, että hän on lyhentänyt työmatkansakkin asteittain 15 minuutista 45 sekuntiin! "Mut saa peiton alta oikeesti pois vaan pakko!" usein sohvalle pesänrakentava Kaartinen kertoo. Molemmille, kuten boomereille yleensäkkin, rutiinit luovat turvaa, joten nämä pinttyneet tavat ovat tulleet jäädäkseen! "Kahvi, musa ja lukeminen on mun aamujen pyhä kolminaisuus!" lähes 35-vuotias Kuusela toteaa, Kaartisen liikuttessa silmälaseja syvemmälle nenänvartta ja kerran nyökäten.
Vaikka rakastetaan aamuja tällä hetkellä räikeän paljon, vielä enemmän rakastetaan meijän duunia! Halutaan lähettää tsempit ja terveisit kaikille, jotka ahertaa päivästä toiseen etätöissä kotona! " Pelkkää rakkautta, turvaa ja tsemppiä" Kaartinen lähettää terveisiä koko firman nyökyttäessä vieressä.
Ystävällisin Terveisin,
Kaartinen & Kuusela & Veijonen