Ihanaa äitienpäivää!


Koska Kaartinen & Kuusela on Suomen ja ehkä koko maailman kaupallisin firma, älyttiin et ollaan unohdettu ilmoittaa, et meiltä vois hankkii valmistujaisvaatteet. Kuitenkin on yks asia mitä me ei ikinä unohdettais! ”Äidit!” Top1-mammanpoika Kuusela huutaa.
Vuosittaisessa äitienkunnioituspostauksessa on tänäkin vuonna kyse lovesta; siitä aidoimmaista rakkaudesta, juurikin omia äitejämme kohtaan. ”No kysyinkin sitten kaikilta mitä ne arvostaa eniten äideissään!” Kuusela hymyilee kaunosti.Vaikka kaikkien vastauksissa toistuu rakkaus ja kunnioitus kaikkiin niihin saatuihin neuvoihin ja pyyteettömään tukeen, on jokaisella äidillä myös erikoisvahvuus. ”Mun äiti on ehdottomasti mun suurin opettaja suomalaisen designin saralla!” firman Artek-rakastaja Veijonen hymyilee. Onhan Veijosen äiti tartuttanut Veijoseen jopa pienen museokärpäsenkin. ”Äidin kanssa museossa käyminen ja sen jälkeinen lounaskeskustelu on yks mun lempijutuista!” Veijonen säteilee rakkautta Mäntsälään asti.”Mun äiti on superpuutarhavinkkien jakaja ja varmaan ainoa punkkari-sellanen mitä tiiän!” Puusti kertoo ylpeydellä. Mutta ennen kaikkea Puusti haluaa korostaa äitinsä kärsivällisyyttä ja avarakatseisuutta sisarkaksikon meneväisyydelle. ”Ei voi muuta sanoo ku pelkkää lovee Äiti!” Puusti tiivistää.Jos kaikkia äitejämme yhdistää hyvä kyky kuunnella, ovat mamat Panu ja Kaartinen melko kaukana, mutta myös erittäin lähellä toisiaan. ”Mun äiti tekee ruokaa sillon, kun itse ei jaksa” Panu kertoo kauneimmalla mahdollisella tavalla. ”Mun äiti taas hakee noutoruoan sillon, ku mä en jaksa” Kaartinen kertoo kaikella rakkaudella. Myös tämän kaksikon äidit ovat aina valmiina auttamaan, oli asia sitten pieni tai suuri. ”Mun äiti on myös tänä vuonna hoitanut mun veneen merikuntoon!” Kaartinen toivoo molemmat sormet ristissä.Kuuselan mammanpoikuus ei ole tullut syyttä suotta. ”En ehkä oo maailman avoin, mutta mun äidille voin kertoa ihan kaiken” Kuusela kertoo takellellen. Vaikka Kuuselan äiti on antanut hänelle tilaa kasvaa ja löytää oman polkunsa, on hän myös auttanut löytämään erittäin tarkkoja suuntia. ”Oon niin ilonen et Äiti opetti mulle: David Bowiesta ja Marc Bolanista!” Kuusela kertoo, kassillisella ylpeyttä.

Ihanaa äitienpäivää, niin omille kuin kaikkien muidenkin äideille, täällä ja tuolla!

”Pelkkää lovee!” firma kuiskaa ottaessaan yhteiskuvaa.

Lovetellen,
Kaartinen & Kuusela