Ihanaa juhannusta!


Kaartinen & Kuuselan on aika viettää pitkä viikonloppu ja toivottaa teille kaikille, mitä ihaninta juhannusta! ”Pysykääs pinnalla!” Firman kovimman businessvainun omistava Panu toivottaa.

Puolivuotiskatsaus tämän vuosikymmenen tähän asti parhaasta vuodesta onkin paikallaan. ”Muistan vielä vuosikymmenen alun kuin omat taskuni!” Kuusela tavoitetaan kommentoimaan, perinteisistä saunanlämmityspuuhista. Jos firman olemassaolovuosiin on mahtunut paljon erilaisia melko isoja tapahtumia; ovat kaikki yrityksessä tyytyväisiä tämän vuoden "rauhallisuuteen". ”Siis tähän asti!” Veijonen huutaa samalla koputtaen puuhun klommoja.



Tämä vuosi onkin Kaartinen & Kuuselassa omistettu täysin firman valikoiman parantamiseen ja kasvattamiseen! ”Meil on käyny tuuri, mutta myös parin ekan vuoden isot satsaukset on kantanut hedelmää.” Kaartinen kertoo samalla kiittäen maailman parhaita asiakkaita: ”Kiitos<3”. Toimitusjohtaja onkin asiakkaiden lisäksi enemmän kuin tyytyväinen omiin työntekijöihinsä. ”Ne on jackpot!” Kaartinen huutaa. ”Onneks ei Kummelin jackpot!” Kuusela tekstaa saunan lämmöstä, aiheuttaen samalla syvän hiljaisuuden.



Onkin aika siirtyä ansaitulle rakkauden täyteisille juhannuslaitumille ja jatkaa töitä vasta ensi tiistaina. ”Ihanaa juhannusta ja pelkkää lovea!” Toivottaa koko Kaartinen & Kuusela.

Juhannustaikohin uskoen,
Kaartinen & Kuusela