Inventaarion tuskaa ja parahduksia!


Kaartinen & Kuuselassa on taas se aika vuodesta, kun kausi pääsee toden teolla vaihtumaan! ”Näin ylivoimaisena johtajana tällänen vähän stressaa, ku pitää vaihtaa sekä tilikausi, että kaikki liikkeessä olevat vaatteet talvisempiin…” Päikkäreiltä heräilevä Kaartinen tavoitetaan tuskailemaan. Jos Kaartisen stressitasot nousee syyskuussa, on juuri koulun aloittanut Veijonen firman tasapainottava Zen. ”Mun tarttee ressata vaa siitä et jäänkö kii mutsille tai opeille et oon lintsannut koulust pari tuntii…” Yrityksemme ahkerin Veijonen salailee.
Jos kauden vaihtuminen tarkoittaa yrityksen hemmoille kiirettä ja salailua on se teille taasen huippu-uutinen. ”En oo ikinä nähny näin paljon huipputavaraa yhes paikkaa!” Veijosen inventointia tarkasti lounaiden lomassa seuranneet johtajat huikkaavat Kuuselan suulla. Alakerran ompeluhemmot ovatkin valkanneet kotivalikoimaansa helmiä päältä. ”Mä kokeilin kaikki lähellekään mun kokoset talvivaatteet täs, ku palailin lomilta” Muhis toteaa työharjoittelun tärkeimmästä tehtävästään, shoppailusta.
Mitä sitten Kaartinen & Kuuselassa tapahtuu, kun kausi vaihtuu? ”Onneks ei mitään radikaalia!” unelmaansa elävä Kaartinen toteaa. Kuitenkin valikoima muuttuu erittäin rajusti! ”Kaartisen vihaamat tweedit nousee alakerrasta ylös, mutta onneks myös tasapainoks varastosta löyty ennätysmäärä kashmiria” Kuusela kertaa vierestä katsomansa Inventaarion tuloksia.
”Näin ps. jos joku lausuu viel tweedtakin ilman teetä ni ei hyvä heilu!” Puusti tuhahtaa lähinnä KaartisVeijostason huumorille.
Klassisten talvilämmittäjien kashmirien ja tweedin pitäen huolen muiden lämmöstä, on Kaartinen & Kuuselassa tyydytty luottamaan mielettömään huumorintajuun. Ja jos kaartisveijos-huumorin klassikot yleensä kielletään yrityksessä melko nopeasti, uusia syntyy siihen tahtiin, että arjessa töissämme niiltä ei voi välttyä."Ei voi välttyä ei..." Muhis pyörittelee päätään samalla katsoen vilkkaiden hemmojen pukiessa Veijoselle takkeja päälle. "Weed takit, need for weed-jankutus ja muut kiellettiin heti syyskuun alussa, ni firma sais olla kiitollinen et uusia juttuja keksitään lähes koko ajan!" Kaartinen ja Veijonen nyökyttävät päitään vauhdikkaalle menolle.
Lämmittävin kaudenvaihtoterveisin,
StressiKaartinen, KoululaisVeijonen ja muut ahertajat!