Jouluarvonta on taas täällä!


Ensinnäkin tällä viikolla oli itsenäisyyspäivä, joten onnea Suomi ja onnea kaikki me, siitä että saadaan asua maailman parhaassa maassa. ”Siitä se ajatus lähtikin rullaamaan!” Kuusela toteaa.
Ajatus lähti siis polkemaan koska me katsottiin ympärille ja mietittiin mikä Suomessa on niin ihanaa; vastaus oli selkeä, me ja te, suomalaiset.

 Tämä yhdistettynä siihen, että Kaartinen on jo pidempään.. ”Anna mä veikkaan et se on ruikuttanut…” Puusti huokaa takahuoneesta. Ei vaan Kaartinen on jo pidempään halunnut tehdä hyvää ympärilleen. ”Eli päätettiin, että meidän perinteisen jouluarvontamme teema on: tee hyvää, niin saat hyvää!” Kaartinen hymähtää sinivalkosin silmin. Haluttaisiin myös muistuttaa, että näin jouluna on hyvä muistaa kysyä ystäviltä ja kavereilta, miten niillä menee. ”Halutaan jakaa rakkautta ja antaa rakkautta, pelkkää lovee!” Veijonen kertaa firman pelisääntöjä.No nyt on siis se aika, että meidän joka vuotinen jouluarvontamme on täällä. ”Tällä kertaa voittaja ei voi olla vaan yks henkilö, vaan myös hänen ystävänsä!” Veijonen hihkuu onnesta ja mahdollisuudesta tehdä läheisille hyvää. Löydettiin varastosta (kts. Kaartisen hima) Loro Pianan musta 100% kashmirhuivi ja päätettiin arpoa se sun kaverille. ”No onneks se ei oo ainoo mitä arvotaan, vaan jos sun kaveris nousee korista voittajana niin sä saat ITSE meille voimassa olevan 200euron lahjakortin!” Kuusela kertoo ilo kasvoillaan.


Tässä vielä rakkauden lisäksi arvontamme yksinkertaiset säännöt!
-Tägää (kirjoita kaverin nimi/nimimerkki) postauksemme alle, Facebookissa, Instagramissa tai Tiktokissa
-Kukaan ei oo mukana arvonnassa ”Paitsi me” Veksi huutaa takahuoneesta
-Arvontaan voi osallistua 23.12.2023 kello 11:00 asti 
-Arvonta suoritetaan perinteisesti Instagram-livessä 23.12.2023 ”Yleensä sillee, et on asiakkaita huutelemas taustalla ja valittamas...” Kuusela muistelee kantisten läsnäoloa.

Osallistu ja voitte voittaa!

Ystävällisin terveisin,
Kaartinen & Kuusela