Joulukuu - Juhlakuu


Kaartinen & Kuusela eivät ole jouluihmisiä, Kaartinen ei edes seitankinkkuihminen, mutta silti yleinen konsensus maailmassa tuntuu olevan, että joulua odotetaan vähintään koko joulukuu. "Niin tehdään myös perinteisesti meillä Kaartinen Kuuselassa!" Kuusela tokaisee ja mulkaisee vihaisesti Veijosta, jotta hän ei pääse muistuttamaan missä menee perinteiden raja. Ollaan siis paniikissa mietitty miten nyt tänäkin vuonna otetaan joulu vastaan!
Joululahjoista stressaaminen lopetettiin vuosia sitten, kun pääperiaate "niitä ei anneta" syntyi. "No jotain pientä kivaa saatetaan sujauttaa tyynyn alle kuitenkin." Kaartinen muistuttaa, että säännöt on tehty rikottaviksi rakkaiden ihmisten takia. Kuitenkin pääperiaatteet ovat ne mitkä ohjaavat laivaa tässäkin firmassa. "Meillähän on viel selkeät säännöt töissä et miten venataan joulua; suklaakonvehteja Veijosen herkkukaappiin, firman pikkujoulut, Kaartisen ärsyttävimmät joululaulut lista soimaan (max. kerran viikkoon) ja jouluna kauas pois töistä" Kuusela kertaa yrityksen joulukuun teemoista.
Suklaakonvehdit on hankittu Veijosen lohdutushyllylle jo kuukausi sitten, joululista soi ensimmäisen kerran eilen ja ehkä uudestaan sitten ensi viikolla, mutta pikkujoulut ovat onneksi vielä edessä! "No onneks ja onneks" Veijonen tavoitetaan kuittailemaan hermolomaltaan. 
Jos yleensä venataan joulua, niin venataaan yleisesti myös joulukuun kivoja bileitä ja syitä poksauttaa reteästi samppanjapullon korkki ilmaan! " Ehkä samppanjaakin tärkeämpi syy venata joulukuun juhlia on se, että on kiva päästä pukeutumaan juhlakledeihin ystävien kanssa!" Kaartinen hihkaisee intoa puhkuen.
Yrityksemme top kolme juhlaa joulukuussa ovat selkeät (jos poikaparat eivät siis laske oikeasti hempeinä perheihmisinä itse joulua mukaan):
-Ykkösenä on yleensä itsenäisyyspäiväjuhla kotona hyvässä seurassa ja koko Linnanjuhlat telkkarista katsoen (ei ikävä kyllä vielä tänäkään vuonna)
-Kakkonen on oikeasti ykkönen eli pikkujoulut mitä parhaimmassa seurassa
-Kolmonen on tietenkin uusivuosi ja uudet smokkibileet
Ollaan oltu niin kiitollisia meidän yritystaipaleestamme tähän mennessä, että haluttiin jälleen kerran järjestää jo perinteeksi muodostunut jouluarvonta!
Mietittiin myös mitä arvotaan tänä vuonna, ni kysyttiin meidän suosikkiharjoittelijoiltamme kautta aikojen et mitä meidän pitäis arpoa! 
Poikkeuksellisesti molemmat näistä rakkaudenlähettiläistä olivat samaa mieltä! Joten arvonnan voittajalle annetaan:
100 euron arvoinen lahjakortti(Kaartinen & Kuusela liikkeeseen) ja Kaartinen & Kuusela vuosikalenteri!
Käy osallistumassa sosiaalisen median puolella tai laittamalla meille sähköposti "mukana" niin olet messissä arvonnassa!
Ystävällisin Terveisin,
Olli Kaartinen & Simo Kuusela & Veijonen