Joululahjoja sekä -arvonta!


Jos Kuusela eikä Elfving eikä Puusti usko aineellisiin joululahjoihin satasella, on muutama muu firmassa jokseenkin erimieltä. ”Mä uskon välillä!” lämpimien arvojen nimeen vannova Kaartinen pomppii tasajalkaa. Tehtiinkin pientä gallupia, mitä mieltä me ollaan joululahjoista!
Jos Kaartisen lahjalistalta löytyy Stefano Riccin tuoksukynttilää ja Kitonin uutta hajuvettä, ei hän nuukana miehenä tule antamaan läheisilleen, kuin lämmintä kättä. ”Ei muuten pidä paikkaansa! Annan lahjoja, mutta vain jos tulee jotain täydellistä vastaan; en usko lahjojen antamiseen vain lahjan takia” Kaartinen vakavoittaa postausta. Kuten kaiken muunkin, Kaartinen hankkii lahjat käytettynä! ”Paras lahja mitä ite oon saanu viime vuosina oli myös second handia!” Kaartinen pitelee Veijoselta saatua Alessin pullonavaajaa.
Firman aineellisuuden nimeen vannojiin, mutta ajatuksella hankittujen sellaisten antajiin liittyy myös firman nuorin! ”Tiiättekö sen tunteen, ku antaa systerin saksalaiselle miehelle Lordin cd:n!” Veijonen kyselee into silmissään kohtalotovereita. Vaikka Kuusela on täysin aineeton, on hänenkin paras lahja ollut cd. ”Moni varmaan pitää Lordiakin parempana!” Kuusela kertoo oman bändinsä levyjen jakamisesta. Jos albumeita on jaeltu, niin saaduista lahjoista moni on ollut parempi! ”Ah Museokortti best!” Veijonen cringeilee nuorisokielellä. ”Täs mun on vaikea kompata nuorinta” Kuusela toteaa lempilahja-aamutakissaan.
Jos Nuorin on aineellisuuden rakastaja, ei se kaikkein nuorin, mutta Haaga-Helian fiksuin, on aineettomuuden kannalla! ”Saattaa myös johtua siitä et paras lahja mitä mä oon antanu oli hanskat, jotka hajos heti…” Puustinen harmittelee huonoja kokemuksiaan. Paras saatu lahja Puustin muistoissa on selkeä! ”Mul on kaks; sain vanhemmilta sukset ja sit äippä o kutonu mulle kotona hiihtelyyn ihania villasukkia!” Puusti muistelee edelleen vihaavansa hiihtoa… Myös se firman aidoin tonttu Elfving muistelee edelleen käytössä olevaa äidin kutomaa villapaitaa lämmöllä! ”Oma paras lahja vintage Timex veljen tarpeisiin, ei oo läheskään yhtä hyvä lahja!” Elfving huutaa huokuen rakkautta.
No jotta voitaisiin ensi viikolla arpoa meidän joululahjamme teille, niin osallistupa arvontaan seuraavalla tavalla; tykkää tästä postauksesta (instagram/facebook) ja kirjoita postauksen alle mukana!!! Sitten olet mukana alla olevien solmioiden (Kuosillinen solmio, sekä Svevon paketissa oleva solmio) sekä 142 €n lahjakortin Kaartinen & Kuusela liikkeeseen arvonnassa. Arvonta loppuu 22.12.2022. Kello 12:00. Jos haluat nostaa voittamisen todennäköisyyksiä; saat lipukkeita nimelläsi, niin monta kuinka monta ihmistä tägäät postauksen alle! (Facebook/Instagram/Meta eivät ole mukana arvonnassa)
Onnea arvontaan toivoen,
Rakkauden- ja jouluntäyteinen Kaartinen & Kuusela