K&K- easy steps to become perfect customer


”Siis kirjotitteko just otsikon englanniks?!?” Kaartinen ilmestyy manageroimaan takahuoneeseen nuorison finglishiä. Ujon Miami-Kallen vääntäessä englannin puolesta johtaja hyväksyy kuitenkin sanoman nanosekunneissa.
”Ollaan välillä täysin järjetön firma, niin voidaan hyvin tässä uusissa laajentuneissa vaatia myös teiltä enemmän!” Kaartinen huutaa neljännen espresson jälkeen. ”Ei, ei vaadita teiltä mitään…” Kaupallinen johtaja Panu huokaa syvään luettuaan ensimmäisen kappaleen.Oikeasti haluttiinkin näin laajentumisen myötä tehdä teille enemmän kuin selväksi, että meillä on erittäin helppo asioida. ”Sijainnin puolesta mikään ei ainakaan vaikeutunut!” Veijonen hihkuu edelleen osoitteessa Arkadiankatu 19! Meillä asioimisen periaatteet ovatkin melko yksinkertaiset! ”Olet, ja tulet paikalle, millään muulla ei oo väliä!” Veijonen kertoo, muistuttaen motostamme; pelkkää lovee. Mikäli asiasi on erikoinen voit hyvin laittaa viestiä etukäteen; mitä tarvitset tai olet vailla. ”Meil löytyy erittäin laaja valikoima eri kokoisia vaatteita, vanhas myymälässä ehdin lyhentää lahkeita 42-68(XXS-XXXXL)kokoisiin pukuihin!” Kuusela kertoo inventaarion laajuudesta.Ja saman laajuinen valikoima pyritään pitämään edelleen. ”Toki täs käytetyn tavaran myymisessä ei ikinä tiedä mitä tulee vastaan!” Kaartinen lainaa huonosti huutokauppakeisaria. Pyritäänkin järjestämään lähiaikoina varastomme parempaan kuntoon, jotta voimme kehittää palveluamme entisestään. ”Työ ja projektit ei lopu.” Veijonen lausuu ja laskee kätensä Kaartisen väsyneen pään päälle.Ps. Laittakaapa kalentereihin uudistuneen KAARTINEN & KUUSELA liikkeen avajaiset lauantaina 3.2. 14-18, tarjolla KenkäJorma (11-16) juotavaa ja ehkä jotain muuta.

Pps. Vaikka alleviivataan näillä kuvilla kuinka helppoa asiointi on meillä, ei pidetä varastossa vieläkään lastenvaatteita. ”Faaan…” mallimme huokaa tulevaan partaansa.

Pukuja aina ja ikuisesti ihmetellen,
Kaartinen & Kuusela