K&K esittelee: ISÄT MEIDÄN


Kaartinen & Kuuselassa on tällä viikolla aivan tajuton juhlaviikko! ”Siis aivan käsittämätöntä, että tää hienoakin hienompi vakosamettipäivä osuu pyhän Homobonuksen viikolle!” Kuusela intoilee tulevan sunnuntain vaattureiden pyhimyksen päivää ja lempimateriaaliaan. Oikeasti tämä postaus on kuitenkin omistettu sunnuntaina vietettävän isäinpäivän takia meidän faijojen staileille!
”Olis kiva sanoa et viis faijaa ja viis tyyliä, mut ainaki omasta faijasta ku puhutaan ni staili on kaukana…” Kaartinen aloittaa isänsä tyylin perkaamisen. Isä Kaartinen pukeutuisikin stadilaisena kundina varmasti nahkatakkiin ja farkkuihin, siis ilman äiti Kaartisen älyttömän monen kymmenen vuoden vaikutusta. ”Stadilaisuus näkyy kuitenkin pukeutumisessa, koska aina pitää olla HIFK:n punaista päällä!” Kaartinen kertoo ainoan oikean urheiluseuran väristä. ”Farkut, Addun Superstarit, liian kiree ulkoilutakki, reppu ja stadilainen virne, kai sekin tyyli on!” Kaartinen tiivistää perheensä lyhyimmän ihmisen tyylin.
Kun Kuuselan isästä puhutaan voi ainakin meidän muiden faijohin verrattunu nostaa niin sanotusti hattua ilmaan. "Isäni kohdalla voitaisiin pikemminkin puhua lätsän nostosta!" Kuusela viittaa faijansa viimeistä pisaraa myöten viimeisteltyyn tyyliin. Siinä missä Kuusela itse on melko maltillinen shoppailija ja pukeutuja, on hänen isänsä valovuosia edellä. "Emmä voi lähtee sen kaa ees tsygäilee ku se vetää heti Giro d'Italiaan suunnitellut pyöräilytrikoot päälle..." Kuusela ihailee isäänsä. Kuuselan faijan tyyliä onkin helppo kuvailla; klassinen, hyvin istuva ja täydellinen hinta-laatusuhde!
Kaartisen kysyessä Puustilta isänsä tyyliä, paistoi Puustin silmistä järkyttävän suunnaton ylpeys. "Jooh elikkä sanoin Kaartiselle, et mun isän tyyliä kuvaa kaks sanaa; Makia ja Superdry..." Puusti kertaa selkeän tyylin. Jos jokin yhdistää osaa meidän faijoista, tuntuu se olevan melko istuviin housuihin änkeytyminen. "Musta tuntuu et Ourat, älykellot ja kireät ja värikkäät vaatteet kertonee ehkä jotain nuoruuden kaipuusta!" Puusti analysoi muiden nyökytellessä vieressä.
Kumminkin on niitä mukavuus-omistautuneitakin faijoja! "Meitsin faija on kyl ihan suosiolla keski-ikäinen!" Veijonen toteaa Mäntsälän Veijosta. Ulkoilu- ja reippailuvalmius näkyykin selkeästi Isä-Veijosen arkityylissä; monikäyttöisyys ja kestävyys ovatkin selkeästi etusijalla! "Onneks mä oon saanu opetettua sille mitä on laatu!" Veijonen ylpeilee omalla vaikutuksellaan isänsä laatuvaatteiden löytämiseen. "Uskon et mun faijalla on aina etusijalla mukavuus, ni eihän se voi edullisempia pukuja ku Brionia käyttää...." Veijonen ylpeilee oman käsistä lähteneen harrastuksen toivottavista heijasteisvaikutuksista.
Myös isä Elfving luottaa mukavuuteen! "Hyvät materiaalit mitä saa edullisesti on mun faijalla ja meidän asiakkaille unelma!" Elfving on oppinut nopeasti promoamaan läheisilleen yritystämme. Klassinen faijatyyli onkin vahvasti läsnä Elfving seniorin vaatekaapissa. "Siel on vaatteita, jotka muistan lapsuudesta, sekä klassikoita joiden tilalle voi ostaa aina uuden" Elfving kertoo, samalla huomaten oman tyylinsä olevan melko faijamainen myös....
Ihanaa isäinpäivää toitottaen,
Koko Kaartinen & Kuuselan lapsikatras