K&K - esittely: Jonne


Manifestoitiin Kaartinen & Kuuselassa oppisopimusopiskelija kevääksi ja kuin ihmeen kaupalla saatiin sellainen! ”Ei vaan te haitte sitä sekä postauksella, että ihan vaatturikoulusta fyysisesti” Veijonen osoittaa vihaa trenditermejä kohtaan.
Oli niin tai näin, fakta on se, että meillä on oppisopimusopiskelija koko kevääksi! ”Kaartinen sano ekana päivänä, et älä suutu jos kutsun sua ES-Jonneks…” Es-Jonne tuhisee koko kevään pituisesta pestistä. Jonne kuitenkin halusi tulla oppiin, sillä hänellä oli ja on, kova luotto siihen, että tulee oppimaan meiltä enemmän, kuin olisi koulussa oppinut. ”Se on meidän takuu, niin ylpeydellä tätä tehdään!” Kuusela toteaa ja saa Kaartiselta hyväksyvän nyökkäyksen. Tähän koukkuun myös klitsumursu ui! ”Ei ette kirjota klitsumursu…” Panu huokaisee Jonnen puolesta.


Vaikka Jonnea ei voi tavalla eikä toisella kutsua klassiseksi, on hän meidän valikoimamme epäklassisuudessa juuri täydellinen palanen. ”Monta yhteistä kiinnostusta löydettiin heti ekoina viikkoina; suomalainen showpaini, huligaanit sekä Massimo Osti Kaartisen kanssa ja Veijosen kanssa Punk, maalaisuus ja niin edelleen!” Lohtajalta kotoisin oleva Jonne luetteloi. ”Lohtaja johtaja es-jonne nomen est omen” Kaartinen innostuu, kuitenkin vain hetkeksi sillä Jonne kertoo täyttäneensä juuri kolmekymmentä.On Jonnella isompikin yhteys yrityksen perustajien kanssa, sillä hänelläkin on varsin värikäs elämänkerta ennen päätymistä vaatturikouluun. ”Oon tehny vähä kaikkea; roudari, konduktööri, nuorten pajan ohjaaja vain muutamia töitä mainitakseni!” Jonne kertoo syvällä rintaäänellä. Värikäs ja vaiheikas tausta lämmittää Kaartisen ja Kuuselan mieltä. ”Yleensä tos vaihees tietää ainakin sen et mitä ei halua; toivottavasti jo vähän mitä haluaakin” Kaartinen kertoo toivoen samalla Jonnen saavan vaatturinkoulutuksesta paljon irti.No Mites ne Jonnen kevään tavoitteet sitten? ”Mä haluisin oppia mahdollisimman paljon!” Jonne vastaa kysyttäessä. Kaartisella on kuitenkin muutama yllätys hihassa. ”Mulle ei tollaset tavoitteet käy, joten suunnittelin järjestäväni toukokuussa Kaartinen & Kuuselassa lahkeiden lyhennyksen Sm-kisat ja niissä Jonnen pitää päästä 6parhaan joukkoon!” Kaartinen hihkuu koko kellarin väen samalla kiroillessa.

Kuka? Jonne ”Lohtajan johtaja, klitsumursu” Luomala
Ikä? 30v
Tyyli-idoli? Tällä hetkel Matty Matheson
Tyylisuuntaus? Hulit punkkarit ja muiden alakulttuurien univormumainen pukeutuminen
Miksi vaatturiksi?
Vaikka puvut ei oo kiinnostanut, niin vaattureiden työtavat, sekä kädentaito, kiinnostaa ihan sikana.Ystävällisin terveisin,
Kaartinen & Kuusela ja Jonne Lohtajalta