K&K Hahmoarvauskisa


Mitäs jos tänä torstaina pukeutuisimme hahmoiksi, te arvaisitte, ketä esitämme ja arpoisimme teille palkinnon? ”Perhana tehdään niin” Kuusela tiivistää teidän kaikkien ajatukset.
Emme halunneet liian helppoja tai liian vaikeita hahmoja, joten pohdimme pitkään jokaista asua. ”Luonnollisesti Kaartinen jättäytyi kuvien ulkopuolelle…” isoimman roolisuorituksen vetänyt Veijonen valittelee. Poika kuitenkin reippaasti veti asunsa päälle ja polki erittäin mainiosti MÄKEÄ ylös. ”Siis kuka hemmetti mä oon?” Veijonen kysyy, sillä hänen asun esikuva kuoli, kun Veijonen oli vasta neljä, kuitenkin voitettuaan  pari vuotta aiemmin Tour De Francen.


Jos Veijosen asu on hiukan vaikea, ovat kaksi seuraavaa alunperin sarjakuvahahmoja, joten ne ovat luultavasti kaikkien tiedossa. ”Siis toi jätkähän on muutenkin hahmo, ni passaa sille mainiosti!” Puusti kuittailee Panulle vielä tietämättä omaa hahmoaan. Panun reippaus palkittiin, sillä hänen, kuten asun esikuvakaan, EI tarvinnut tänään KÄYTTÄÄ HOUSUJA. ”Huh kiitos!” Panu tokaisee housuhelpotuksesta.No karma on mitä on, niin annettiin Panun pukea Puusti hänen suosikkihahmokseen. ”Ei hele…” Puusti puhahtaa. Yhtä ihmeissään olivat turistit, kun menimme ÄLYKKÄÄN etsivän tavoin tutkimaan Atelje Finnen ruokalistaa suurennuslasin kanssa. Mutta mikään uutiskirje ei olisi valmis, ellei sille tulisi Kuuselan siunausta. ”Ei perhana ollu tarpeeks hiuslakkaa töis et oisin voinu esittää Kape Aihista” Kuusela harmittelee esiliinan jäämistä rekkiin, onneksi Kaartisen vaatevarastot eivät siihen loppuneet! Tämän toisen tositeevee-esiintyjän esittäminen onnistuikin Kuuselalta syntisen hyvin. ”Sen verta sama habitus meis on!” Kuusela kiittelee. 

Sun tehtävä on kirjottaa meille, kuka on mikäkin hahmo (Whatsapp, TXT, S-posti, Insta Dm, Facebook Dm, TAI VAIKKA TÄN POSTAUKSEN ALLE)! Oikein arvanneiden kesken arvotaan 150euron lahjakortti meidän liikkeeseemme ja K&K-rusetti! 

”Saanks mäki osallistua?” firman tarkan markan Panu hihkuu. Kisaan saa osallistua kaikki muut paitsi firman jäsenet ja aikaa osallistua on 10.11.2023 asti.

Halloween terveisin,
Kaartinen & Kuusela