K&K - Isänpäivä


Jos viime viikolla availtiin kuvainnollisesti juhlakautta, tällä viikolla tehdään se oikeasti. ”Tänään juhlitaan perhana, niitä hemmoja jotka on ottanu isäroolin, niitä jotka kokee ansainneensa viettää isäinpäivää!” Kuusela kertoo.

Tänään tehdään jotain poikkeuksellista ja omistetaan koko postaus Kaartisen pehmeille ja hyville arvoille. ”Ja sille isoimmalle lähteelle mistä se on ne ammentanut!” Veijonen kertoo kirjaimellisesta yläkerran naapuristaan. 


Puolen firman klenkatessa tänä vuonna, on logistiikkapuolelle haettukin apuja eläkeläisiltä, tällä kertaa Kaartisen faijalta. ”Siinä missä se hakee ja tuo pyykkejä, hoitaa se myös Lohikari-reissut, sisäänostoille kuljetukset ja on se meille pari koppaa kaljaakin hakenut” Veijonen toteaa lämmöllä. Mutta ennen kaikkea hän kysyy aina meiltä; miten menee ja miten voi auttaa. ”Faija on opettanut mulle paljon, mulle tärkeintä on ollu sen läsnäolo ja tuki; mut myös se oppi, et heikompia pitää auttaa aina” Kaartinen kertoo ylpeänä faijastaan. 


Oletetaan et vaatimattomiin oloihin syntynyt stadilainen gubbe saa itsekin auttamisesta paljon. ”Tai näin ainakin toivotaan, sillä täl hetkel apu on ollu korvaamatonta!” Veijonen tokaisee. Ajateltiin tän et kirjeen mittainen kiitos tavoittaa myös Kaartisen faijan sydämen; Kiitos Ipi!


Kaartinen & Kuusela toivottavaa kaikille Faijoille, Iseille, Fatseille, faijamielisille, täällä ja tuolla, super hyvää isäinpäivää!

Rakkaudella,
Kaartinen & Kuusela