K&K - Juhlakauden korkkaus!


No nyt on vihdoin se hetki ku voidaan korkata juhlakausi avatuksi! ”Sadonkorjuujuhlista on nyt virallisesti korkattu Suomessakin kausi auki!” Kuusela luki toissa viikolla uutiskirjeemme suurimmasta inspiraatiosta, Saarioisten esitelehtisestä. ”Saarioinen on siis syyllinen siihen et meil o smokkei, bilepaitoi ja tummii pukuja?!?” Kaartinen syyttää kaikkia muita paitsi omaa shoppailuhimoaan. No oli syyllinen kuka tahansa, kelattiin et olis aika esitellä teille juhlakauden 2023 parhaat tärpit.
Tärppi numero yksi on meidän valikoimaa myötäilevä; valkkaa itelles paras väljyys! ”Me tykätään kaikki eri asioista, me kaikki ollaan mitä ollaan ja just hyviä!” Kuusela herättää hempeyttä. Suosittelemme käyttämään juuri teitä miellyttäviä istuvuuksia; löysää, väljää, pitkää, tiukkaa, lyhyttä. ”Laitetaan ne vanhat kaapis olevat Smokit mielellään uudestaan eri muotoisiks!” Kuusela mainostaa. Siinä missä joku välittää 90-luvun fiteistä, on sille seuraavalle 2010-luvun fitit oikeampia! ”Onneks on Veksei ja Kaartisia!” Kuusela välittää rakkaudelliset terveiset kollegoille. Eli testatkaa ne smokkien istuvuudet ennen juhlia!



Tärppi numero kaksi on juhlakuvien pelastaja! ”Välttäkää paparazzeja taaaai kiinnittäkää yksityiskohtiin erityistä huomiota!” Kaartinen visertää kokemuksella. Jos silmät punertaa jo alkuillasta, on kiva että muhkea itse solmittu rusetti näyttää ihanan syötävältä. ”Mut on pelastanu monasti seuraavat asiat; minttiin laitettu taskuliina, hyvä solmio, itse solmittava rusetti ja ehkä tärkein; smokkivyö!” Kaartinen muistelee yllättäviä kuvaustilanteita.



Veksi tarjoilee aamupäivän kolmannen tärpin; opettele etiketit! ”Emme suinkaan tarkoita että niitä pitäisi orjallisesti noudattaa!” Veijonen keventää vinkkiään, Kaartisen kiehuessa konservatiivisuudessaan taustalla. Olemme todellakin sitä mieltä, että rajoja voi rikkoa, mutta rajat pitää kuitenkin tiedostaa. ”Mun mielest ei oo kuolemanvakavaa mennä ystävän häihin etikettiä rikkoval solmiol!” miekkataiteilija Veijonen puolustaa. Iloisia juhlia on meidän puolesta oikeamielistä piristää tuomalla vaatetuksella esille omaa persoonaa! ”Tartteeks smokkitakin sittenkään olla musta?” Veksi kysyy.



Bilekutsuja odotellen, Kaartinen & Kuusela