K&K katse positiivisuuteen


Kun Veijonen kertoi ensi kertaa opettajalleen koulussa menevänsä työharjoitteluun Kaartinen & Kuuselaan oli opettajan reaktio sangen ristiriitainen... "No siis tiettyhän rakas opettajamme (joka on siis opettanut kaikkia kolmea) oli ilonen, et sain työharjottelupaikan, jossa saisin tehä aivan kaikkea, mut..." Veijonen muistelee vuoden takaista reaktiota hymy huulillaan. Opettajan mielestä hiukan yllättäen Kuusela oli kahdesta K-kirjaimesta se, joka oli koulu aikana jäänyt mieleen "poikamaisena puuhastelijana". "Oon nii ilonen et Kuusela muistetaan noin!" se oikea puuhastelija Kaartinen sanoo räkäisen hymyn yltäessä korviin asti.
Siinä missä Kuusela on ottanut Veijosen leveiden ja lämpimien siipiensä alle, mitä ompeluun tulee, on Kaartinen keskittynyt ottamaan Kuuselalta "poikamainen puuhastelija" palkintoa. "Tosi harvas duunipaikas käydää laskee seisaalteen jäämäkeä" Kaartinen toteaa sangen onnistuneesta aamupäivästä. "Haluan lisätä vakuutusyhtiötä varten, et tää oli näiden kahden urpon omalla ajalla toteutettua sekoilua" Kuusela toteaa rauhallisesti pään liikkuessa puolelta toiselle.
"Kaartisen puuhastelusiivet on viel ehkä vähän leveemmät, kun Kuuselan ammattimaiset vaatturisiivet" Veijonen toteaa pimeän puolen houkutuksesta. Veijonen myöntää kuitenkin elävänsä tämänhetkistä unelmaansa, sillä tämänkin aamureippailun jälkeen oli aika palata ammattitaitoa kehittävien duunien pariin. "Harva pääs meijäkään luokan harjotteluis tekemään Kitonin puvuille täydellistä muodistusta koosta 54 kokoon 48" Kuusela toteaa Veijosen oikeasti haastavista työtehtävistä.
Sekä Kaartisella, että Kuuselalla on ollut ilo seurata Veijosen intohimon ja ammattitaidon kehittymistä näin läheltä viimeisen vuoden aikana. "Mun on pakko hillitä Veijosen ompeluhimoa ujuttamalla näitä sekoilupäiviä väliin!" Kaartinen puolustelee laskureissuja, Kuuselan huokaistessa syvään. "Mulle on parasta se, kun näkee et kaveri tekee työnsä hymy huulilla" Kuusela ihastelee maailmaa, joka on täynnä positiivisuutta.
Sama ilo tarttuu myös viikoittain vanhempiin herrasmiehiin, ollaan iloisia yrityksessä ja katsotaan yrityksessä vuotta 2022 avoimin silmin! " Rakkauden vuos!!!" Kaartinen haluaa huutaa muiden hemmojen huokaistessa syvään, aiempien vuosien tapaan...
Jälleen kerran pelkkää lovee,
-Kaartinen & Kuusela & Veijonen-