K&K kesäfarkku esittely


Hehkutettiin pari kuukautta sitten et ollaan saatu megana energiaa meidän harjoittelijasta ja alotettiin kesäfarmari-projekti. No Kaartinen & Kuusela joutuu myöntämään, että ollaan vähä aikataulusta jäljessä, mutta voidaan nyt ylpeästi kertoa teille, että housut koossa 32" ovat nyt liikkeessä ja 34" koko sovitettavissa lauantaista lähtien! "30" -koko on ensi viikolla valmis", huikkaa Kuusela takahuoneesta hikikarpaloiden tiristäessä ohimoista läpi.
Kuten aiemminkin on todettu niin ei Kaartinen eikä Kuusela rakasta kompromisseja, ainakaan yrityksensä vaatteissa! "Kompromissit liitttyyvät meillä töissä lähinnä työharjoittelijan melko joustaviin työaikoihin!" Kuusela virnistelee Veijoselle. Ensimmäisen sovituskappaleen, joka on siis koko 32", sai Veijonen joustavalla työajallakin valmiiksi melko hyvässä tahdissa, sillä hän sai farkkujen valmistuksen kotitehtäväkseen! " Hiukan huolestutti HOAS:n kämpästä tulleet väliraportit pizzan syönnistä ja Jopet shown:n katsomisesta", Kuusela kertoo ylimääräisistä sydämentykytyksistään.
Siinä missä Kuusela haluaa aina tarkistaa jokaisen ompelutyön yksityiskohdan, on Kaartiselle tärkeämpää materiaalit! " Solbiatilta valittu pellava/puuvilla -kangas on parasta mitä olen vähään aikaan housuissa päälleni laittanut!" Kitonin rakastaja Kaartinen toteaa. Myös Kuuselalle ovat materiaalit tärkeitä. Siinä missä Italiasta saa hintalaatusuhteeltaan parhaat langat, niin farkkunapit tulevat denimin luvatusta maasta Japanista.
Mites kaavoitus sitten onnistui? "Täydellisesti" Veijonen vastaa Kaartinen & Kuuselan tiukkaan kysymykseen. Sekä Kaartinen & Kuusela ovat kyllä tässäkin asiassa samaa mieltä työharjoittelijan kanssa. Farkut ovat juuri sopivan korkeavyötäröiset sekä leveydeltään sopivan väljät. "Näist tulee just sopivan faija olo, eikä tartte ees lainata Kuuselan Skoda Roomsteria!" Kaartinen innostuu faija-stailistaan.
Sovitusfarkkuihin tuli tällä kertaa vetoketju, mutta myös nappilista on mahdollinen! "Käsityötä, käsityötä käsityötä!" Kuusela puhuu rakkaudestaan; käsintehdyistä napinlävistä. Tervetuloa sovittamaan ja tilaamaan itsellesi sopivat farkut! 
Mitä tehdä jos haluan tilata farkut?
- Tule kokeilemaan sopivaa farkkukokoa lauantaista
lähtien sovituskokoina 32" / 34" / ensi viikolla myös 30" sovitettavissa. (Jos olet muuta kokoa niin ole yhteydessä!)

Voinko tilata farkut muulla kankaalla?

- Ehdottamasti! Kaavoitus sopii monille eri materiaaleille!

Mikä on tuotteen hinta?

-Kyseisellä Solbiatin kankaalla hinta on 325€ vetoketjulla, nappilistalla hinta 355€