K&K:n perinteinen puolivuotiskatsaus


Juhannus tarkoittaa meille taikoja, rauhoittumista sekä Kaartinen & Kuuselan puolivuotiskatsausta. ”Meil on ollu kiireinen puolivuotinen, joten nyt on hyvä pysähtyä!” Kaartinen toteaa. 
Vuosi 2024 alkoi remontoimalla, Kaartisen raivolla ja lopulta avaamalla uusittu liike viereisessä tilassa, Arkadiankadulla. ”Isompi ja parempi tila oli iso mahdollisuus, joka onneks näyttää toteutuneen erittäin hyvin!” Kaartinen kertoo. Jos ennen oli kaksi sovituskoppia varattuna, niin nykyään on ajoittain joutunut jonottamattaan tuplaantuneissa tiloissakin. ”Ja tätä varten oli sitten pakko lisätä myös työntekijöitä!” Kaartinen toteaa.

Tätä puolivuotista onkin leimannut erittäin vahvasti kasvu. ”Mä nään, että yrittäjänä vastuu sekä työllistää, että toimia eettisesti!” Kaartinen hihkuu, 2neliön taukotilassa. Oikeasti me olemme todella ylpeitä siitä, että meitä on paljon töissä. Se takaa palvelun tason, mutta se tarjoaa meille itsellemme myös yhteisön johon voi tukeutua.

Uudet ihmiset tarkoittivatkin keväällä paljon tutustumista, tunteita ja paljon puhetta. ”En oo ollu ikinä niin ylpee, kun oon tällä hetkellä meidän työyhteisöstä, ylivoimasesti paras porukka, missä olen ikinä ollut” Kaartinen kertoo työporukan yhteen hitsautumista. 

Ja mahdollistihan se lisääntynyt väkimäärä myös kaikkea muuta! ”Saatiin järkättyä täydelliset lahkeenlyhennyksen Sm-kisatkin, joissa tuli kuulemma Suomen ennätyskin…” Kuusela nostaa about 8minuutin ennätyaikansa pöydälle. Ensi vuoden kisasuunnitelmat alkavatkin jo muotoutua. ”Oisko ens vuon kisat jo maaliskuussa?” Kuusela kyselee vaatturitovereiltaan.

Uudet ihmiset vapauttivat suunnitelmiemme mukaan vihdoin aikaa myös asioiden kehittämiseen; varastonhallintaa, inventaariota, Veijoselle vapaapäiviä sekä remonttisuunnitelmia! ”Kaartisen tuntien se on suunnitellut meille aivan hemmetin kiireisen syksyn…” Kuusela puhaltelee valmiina kesälaitumille.


Joitain yllätyksiä saattaakin olla luvassa; mutta nyt hyvää Juhannusta! ”Syksyllä saatetaan nähdä viereisessäkin liiketilassa jotain uutta!” Ei enää niin Ujotorstai-Kalle kertoo kesän salamyhkäisestä projektista!

Ps. Olemme kiinni 21.6-24.6.2024!

Keskikesäterveisin,
Kaartinen & Kuusela