K&K:n perinteinen vappupostaus


Kaartinen & Kuuselan lempijuhla on täällä! ”Ei tod oo…” ei ikinä haalareita päälleen pukenut Kuusela huokaa. ”Joo vaihas suuntaa nyt ihan oikeesti, luulen et Kaartinenkaan ei oo tota mieltä…” Puusti arvioi firman snobeimman fiiliksiä vapusta.
 

No kuten joka vuos, Vappu on myös tänäkin vuonna 1.5, eli ensi viikon maanantaina! ”No nyt!” Kuusela hyväksyy asiapitoisen suunnanmuutoksen. Koska firman vanhimmat eivät ole koskaan ole osanneet opiskella, on firman nuorimpien otettava vastuu niin sanotusta haalarimeiningistä. ”Oletan et sen tietämyksen takia mut palkattiin!” Panu huutaa malttamattomana. 


Myös firman nuorin ja fiksuin pääsi viime syksynä haalaribailaamiseen sisään. ”Kerran pidin rumia haalareita päällä kunnes vaihdoin näihin” Kaartisen snobiutta kopioiva Veijonen osoittaa Bottega Venetan haalareita. Vaikka Kuusela ei osaisikaan arvostaa vappua on hän kuitenkin ylivoimaisesti paras hahmo firmasta esittämään perinteistä poplari vappujuhlijaa! ”Mitä ihmettä nyt taas…” Kuusela paheksuu kommenttia. ”Kaartisen leima on vahva…” Puusti miettii uutiskirjeen kiusaamasvivahdetta… Perinteisen Lidlin vappukanisterin avaamisen sijasta lauantaina autetaan teitä tekemään oikeat vappusolmio valinnat! ”Veijosta voinee yritellä taivutella hakemaan kaupasta tarjolle kaljaa!” Puhakan Panu huutelee takahuoneesta.Vapun täyteisin terveisin,
Kaartinen & Kuuselan party people-osasto