K&K Olympialaiset 2024


Jos me Kaartinen & Kuuselassa järkättäis olympialaiset, me laitettais jokaiseen lajiin yks amatööriharrastaja kilpailemaan. ”Ihan vaa siksi, et ei tarttis miettiä superegon vallassa kotisohvalla, kuinka varmasti itse pystyisi työntämään toteuttamaan mitä erikoisempia lajeja…” yleisurheilusta innostunut Kuusela hihkuu, telkkarin edessä.
Osahan meidän firmasta on ihan olympialajeja harrastavia henkilöitä! ”Juu tiedätte et mä skeittaan!” Veijonen toistaa tylsistyneenä faktoja. Pojan lisäksi Kaartisella oli lapsena hetken BMX pyörä, jalkapalloharrastus sekä erittäin hyvä tuloskortti jousiammunnasta. ”Lukion liikunnassa olin loukkaantunut koko kurssin ja ainoa tunti johon osallistuin, oli jousiammunta; siellä opettajan kanssa sovimme, että numeroni määräytyy viimeisellä nuolella!” Kaartinen ylpeilee todistuksensa ainoalla kympillä.



Se toinen Olli sitten onkin se kaikkein lähimmäksi olympialaisia päässyt henkilö, sillä hän on firman ainut B-boy. ”En olis nuorena jannuna Treellä kuvitellut, et täs treenattais olympialaisiin” pitkään breakdance harrastuksen parissa viihtynyt Koivunen muistelee. Niin se maailma kuitenkin vaan muuttuu ja me sen mukana! 



Harmittavasti tuntuu, ettei muutos ole aina hyvästä. Vuoden 1968 Meksikon olympialaisten edustusasuja tuskin saa enää takaisin. ”Ku Ei taida Rukalt saada villakankaisia liituraitapukuja…” Kaartinen ruikuttaa. 



Ajan menossa on vain pysyttävä mukana, mutta ei meidän tai ainakaan meidän varsin paljon vaate-aiheita sivuuttavan blogin! ”Täs onki meidän näkemys suomalaisille sopivasta edustusasusta!” Kuusela hihkuu innoissaan olympialaisista.

Sekalaisena seurakuntana olympiakutsuja odottaen,
Kaartinen & Kuusela