K&K - Perinteinen vapputoivotus


Ollaan Kaartinen & Kuuselassa mietitty viime aikoina mistä tälläiset keski-ikäiset jantterit saisivat bile-intoa lisää. Usein tässä kohtaa on käännytty firman nuorisojäsenen puoleen! "Kuten arvata saattaa niin tein myös tällä kohtaa, mutta nyt jouduin pettymään karvaasti..." Kaartinen kertoo kuultuaan Veijosen pariskuntapiknikistä. Onneksemme tämän Vapun odotus on tuntunut juhlavammalta, kuin viime vuoden, kun olimme evakossa ja värjöttelimme rajoitusten keskellä. "No juhlavammalta ja juhlavammalta.." Kuusela toteaa maailmantilanteeseen viitaten.
Veijosinspiraation pettäessä on yrityksessä intoa ja halua juhlia haettu hiukan kauempaa! "Toiset on joutunut hakemaan kauempaa ja toiset vähän lähempää..." Veijonen viittaa yrityksen vanhempien tyyppien ikään, samalla katsoen Kaartisen klenkkaamista huoneesta toiseen. Yrityksen nuorisokaartin inspiraatio löytyy kuulemma viime keväältä, kun hän juhlinnan tuoksinnassa ajoi skootilla kaksi päällä Tikkurilasta aina Helsinkiin saakka. "Tää jos joku kuulostaa Kaartisen pelikirjan liiottelulta..." Kuusela saapuu paikalle korjaamaan faktoja. Veijonen kuitenkin haluaa painottaa, että hänen nuoruudessaan tehtiin villejä asioita... "Meillähän on Mäntsälässä perinteisesti juotu Vapun ekat juomat Yo-lakista" Veijonen kertoo samalla pesten lakkia valmiiksi lauantain viettoon. "Onpa villiä..." toteaa Kaartinen.
Jos Veijonen ei tällä kertaa saanut megavilliä vappufiilistä aikaan, ainakaan Kaartisessa, on into ja bailujalka laitettu vipattamaan vanhoja kavereita muistellessa. "Meijänkin firmaan Marsun aivastaminen ja Flunssakausi -sanonnat tuonu kaveri saa aina menojalan liikkeelle!" Kaartinen toteaa kaljatölkin avaamisääneen viittaavista lausahduksista. "Todella ylpeenä saa esittää kuvissa tällastä individuualista maisterismiestä..." Kuusela toteaa täynnä intoa.
Jos muut ovat hakeneet inspiraatiota biletyksestä ja menojalan vipattajista on Kuusela, kuten aina, luottanut vahvoihin perinteisiin. "Eiku oikeesti Kuusela ehdotti "simojen maistelua" jo kuukaus sitten..." Veijonen toteaa ihaillen vanhuksen sanapelejä. Jos joku perinnevaate saa Kuuselan vapputuulelle on se trenssi. "Trenssi plus Kaartinen on mulle jotenkin sellanen suomielokuvan ruumillistuma! " Kuusela viittaa Kaartisen ja Turhapuron yhtymäkohtiin.
Jos huomaatte lauantaina vappuaattona, että ovemme on auki niin tervetuloa toivottamaan hyviä vappuja! Tällä kirjeellä haluamme nimittäin tehdä teille niin!
Ihanaa vappua toivottaen,
Kaartinen & Kuusela & Veijonen