K&K perinteinen ystävänpäiväpostaus


Ystävät, rakkaat, läheiset, ootte tärkeintä mitä me tiedetään! Kaartinen & Kuuselassa on taas se hetki ku sanotaan et joku päivä on meijän suosikkipäivä vuodessa. "Viimeks tais olla Loppiainen, niin tärkeetä, niin tärkeetä..." Veijonen muistelee. Ollaan niin täynnä rakkautta, ettei se taaskaan oo valesuosikkipäivä, sillä maanantaina on ystävänpäivä! "Jos jouluna ollaan perheen kanssa, vaikka puolväkisin, on ystävänpäivä omistettu ystäville ja sydänkäpysille" Kaartinen toteaa vielä lempeämmin kuin yleensä. 
Jos jostain Kaartinen & Kuuselassa ollaan ylpeitä niin siitä, että firman työilmapiiri perustuu avoimuudelle, lämmölle ja rakkaudelle. "Ollaan alusta asti yritetty tehä Veijosellekkin selväks, ettei paha mieli hyvässä ihmisessä sisällä pysy" elämänkoulun filosofianmaisteri Kuusela järkeilee tunteiden purkamisen tärkeydestä. Siinä missä suomalaisille tuttu ruikutus ja valitus on helppoa ja päivittäistä myös Kaartinen & Kuuselassa, on positiivisuus näille sonteroisille oikeasti kaiken A & O. 
Mikäs sen parempi päivä sitten osoittaa kiitollisuutta ja rakkautta ja niitä muita positiivisia tunteita, kuin vuoden rakkaudentäyteisimmän 24h tunnin aikana. " Henkilökohtaisesti mulle tää on aika uus asia opetella kehumaan ihmsiä ja kertomaan kuinka paljon niistä välitän." Kaartinen kertoo viimevuoden tärkeimmän ihmissuhteen isoimmasta opista.
Jos Kaartinen on juurioppinut, ja Kuuselakin on paininut positiivisen ilmaisun kanssa koko ikänsä, on Veijonen omaa luokkaansa avoimuuden rakkauslähettiläänä. "Mä haluisin sanoa et tää on sukupolvikysymys, mut oikeasti taidan olla vaan avoin ja loistava tyyppi!" Veijonen kehuu itseään (kerrankin ansaitusti) Kaartisen ja Kuuselan laskiessa räpylänsä Veijosen olille.
Mut koska nyt torstaina ei oo vielä ystävänpäivä, päätettiin kertoa teille omat suosikit läheisten ilahduttamiseen ja niiden lämpimien tunteiden ilmaisuun, jotta ehtivät vielä käyttöön maanantaiksi:
Kaartinen:
-"Ehkä romanttisin asia mitä ite oon saanu oli kirje, jossa kerrottiin, et mikä mussa saa tuntemaan rakkaudentunteita mulle rakkaassa ihmisessä! Kopioisin ton idean!"
Kuusela:
 "Näin rakkauspakkauksena on vaikea valita yhtä, mut serenadit on ehkä se juustosin, mut samal lämpimin asia mitä oon saanu ja mitä on saanu olla tekemässä <3. Siihen jälkkäriks lämpimät leivät ni avot harasoo."
Veijonen:
" Puhua voi kaikki opetella ja oppia, mut oon huomannu et se ei pelkästään auta, sun pitää olla LÄSNÄ sen oon ite joutunu näin ADHD-ihmisenä opettelemaan."
PS. Koko firma suosittelee myös halauksia ja luottaakin niiden voimaan aina hädän tullessa! " Joskus vois halata myös ennen sitä surullisinta hetkeä!" Veijonen pääsee vielä opastamaan vanhempia veijareita. 
Rakkaudella,
-Kaartinen, Kuusela, Veijonen-