K&K Pyjama


Sekä Kaartisen, että Kuuselan mielestä maailma tuntuu erikoiselta, oudolta ja pelottavalta. Sen fiiliksen hiipiessä puseroon oma hima on usein maailman turvallisin paikka olla. ”Ihanteellisessa maailmassa se asia olis kaikille nii!” Kaartinen tuhahtaa. Jotta siitä kodista tai mikä ikinä sun turva-satama onkaan sais kaiken irti, on meillä kaikilla yleensä joku asu missä meillä on tosi hyvä olla. ”Siitä lähtökohdasta me alettiin sit tehä meijän pyjamia viime kuussa!” Kuusela toteaa lempeä vaivihkainen hymy kasvoillaan!
Pyjamaprojekti on nyt viimein saatu siihen kohtaan, että on aika esitellä meidän valmis tuote! ”Kaikki pyjamat on made in Töölö niin ku muutki meidän tuotteet!” Veijonen kertoo ylpeänä kolmessa eri töölöläishikipajassa käyneestä valmiista pyjamasämplestä.

Kun mallikappaleet on nyt kolmeen kertaan tehty ja pesty ja testattu on se valmis tilattavaksi. ”Haluttais et mahollisimman moni sais mahdollisuuden nauttia hitaista aamuista, turvallisuuden tunteesta ja sänkykahveista, just meijän pyjamassa” Kaartinen kertoo rakkauden täyteisellä sydämellään. 

Tässä muutamia faktoja meidän rakkauspyjamista:

-Tilattavissa; valmistusaika noin 3 viikkoa (tilauskankaalla noin 4 viikkoa)
-Malli; lyhyt- tai pitkä hihainen, lyhyet- tai pitkät lahkeet, myös muihin yksityiskohtiin on mahdollisuus vaikuttaa
-Koot ovat mitoitukseltaan väljiä, tule sovittelemaan!
-Kenelle pyjama sopii? Kuten kaikki mitä teemme, on tämäkin tuote ihan jokaiselle sovitettavissa
-Kangas; valmiina löytyy muutamia puuvillakankaita, joista pääset valitsemaan tai sitten voit tilata meillä olevasta Alumon valikoimasta
-Alkaen hinnat; 200€ varastossa olevista kankaista, 350€ Alumon tilauskankaista
Pyjamarakkautta välittäen ja tehden,
-Kaartinen & Kuusela & Veijonen-