K&K Pyjamabileet ovat parhaat


Siinä missä Kaartinen on koko elämänsä ollut pyjamamies, on muiden sonnien taivuttelu pyjamauskoon pitkä ja kivinen tie. "Mä ostin mun ekan pyjaman kymmeneen vuoteen Kaartiselta, vuoden parasta mökkireissua varten 2020! " Veijonen muistelee ensimmäistä koronaUV:ta. Kuuselan taivuttelu pyjamasonniksi on vielä kesken... "Mä nukun ilman rihman kiertämää, mut ymmärsin nyt vast ku alettiin puhumaan näistä et Kaartinenkaan ei aina nuku pyjamassa vaa et se on enemmän elämäntapa sille!" Kuusela kertoo ahaa-elämyksestään.
Jos me Kaartinen & Kuuselassa luodaan jotain uutta, on pyrkimyksemme aina luoda asioita, jotka ovat mukavia ja jotka lisäävät nautintoa elämäämme! Olemme keskittyneet tähän mennessä lähinnä lisäämään mukavuutta ulkoiluun, joten oli aikakin siirtyä sinne missä vietämme suurimman osan ajastamme! " Kaartinen vähän liikaakin..:" Veijonen kuittailee TJSonnin viime tingassa töihin saapumisesta. Siinä missä erittäin mukavat farkut paransivat denim kokemustamme noin 150%lla, paitatakki toimi erinomaisesti välikausitakkitarpeeseen ja kashmirbuckethat paransi päidemme elämänlaatua, on toiveissa, että pyjamamme saa kotona olemisen uudelle tasolle! "Pyjama ja tupakkatakki omasta tuotannosta, telkusta Viisi miestä viikossa ja kotisohva, avot harasoo, oon nii valmis koronadeittailemaan!" Kaartinen kertaa silmät kiiluen, muiden katsoessa pitkälle tyhjyyteen.
Siinä missä iällisesti väliskloddi Kaartinen on tullut pyjamalla töihinkin, on kahden muun jantterin näkemykset pyjaman käyttömahdollisuuksista konservatiivisemmat. "Mul on selkee visio; keskiviikkosin meen taloyhtiön saunaan, aamutakki päällä, pyjama alla ja slipperit jalassa" Kuusela ilmaisee saunanhimon paistaessa läpi kilometrin päähän. Jos Kuusela on boomerina jämähtänyt konservatiivisuuteen on nuorimmaisessa sonteroisessa vielä toivoa! " Mä kelasin ottaa kokeiluun pyjaman kaikkialle, tai no en tiiä otanks seuraavalle Kapina vierailuille, mutta muualle!" Veijonen varoittaa vaivihkaa Töölöön katuja ja ravintoloita.
Nyt kun Kaartinen & Kuuselassa on saatu ensimmäinen pyjamaproto valmiiksi ja livautettua se töiden jälkeen Kuuselan kassiin, on aika katsahtaa eteenpäin ja miettiä valmiin pyjaman yksityiskohtia.
Kuitenkin Kuuselan protokokemuksia enemmän meitä kiinnostaa Veijosen top kolme suosikkia pyjamabileissä:
- "Puhua poikienjuttua läpi yön ja nukahtaa aamulla sydän tyhjänä suruista"
- " Tyynysota / Kuuselan naaman helliminen tyynyllä"
-"Pukeutua pyjamiin poikien kanssa ja ihan rauhassa ottaminen"
Olemme valmiita tekemään pyjamia! Mikälia sinua kiinnostaa nukkua yösi tai viettää iltapäiväteehetkesi pyjamassa, niin ole yhteydessä!
PS. Jos näet Veijosen jossain pyjama päällä, niin älä säikähdä!
-Kaartinen & Kuusela & Veijonen-