K&K Shortsipuku


Kesä yllätti meidät Kaartinen & Kuuselassa taas kerran housut nilkoissa… auringon näkyminen tuli siis puun takaa! ”Koko kevään kestänyt 12 puvun korjausjono on hiukan heikentänyt sään huomiointia!” lähes kellariin muumioitunut Kuusela kertoo. Kesä on kuitenkin täällä, ja Kuuselakin hoputettiin viimeistelemään pari kuukautta myöhästynyt projektimme. ”Joo otin Kaartisen roolia ja kasasin lisää töitä Kuuselalle!” Veijonen kertoo ylpeänä, samalla katsahtaen Kaartisen kotia kohti.
Jos kesä tuli ihanan ajoissa, muttei päivääkään liian aikaisin, tuli yläkerran hoputtaminen myöhässä. ”Ollaan täysin yläkerran takia aikataulusta 2 kuukautta jäljessä!” Kuusela kiroaa yläkerran madot. Totuus onkin se, että vaikka olemme lisänneet huomattavasti työtunteja liikkeeseemme emmekä ole pyynnöistä huolimatta laajentaneet tilojamme, niin emme silti ole ehtineet keskittyä rakkaisiimme projekteihimme. ”Sorit siitä” Kaartinen tavoitetaan kommentoimaan Cafetorian terassilta.2 vuotta opiskeltuamme yrittämistä ja sitä mitä haluamme tehdä omina ompeluprojekteinamme, ovat halumme selkeästi kirkastuneet. ”Palataan siihen mistä alotettiin, tällä kertaa vain kesäteemalla!” Kuusela viittaa shortsipuvun paitatakkiin. Shortsipuku onkin verrattain selkeä viittaus alkaneeseen kesään! ”Voiku sais aina pukeutua näin kesäisesti ja kepeästi!” firman nuorin vasa laukkaa ympäri rantaa. Halujemme vahvasta kirkastumisesta kertoi myös se, että Kaartinen meinasi laskeutua jopa työpaikalleen! ”Huhhuh sepä olisikin ollu jotain!” kaksi kertaa Kaartisen tavannut Panu hihkaisee.
Tässä se nyt on; shortsipuku, 100%puuvilla, kevyt seersucker-kangas, väri: karkki; Kyseisen tuotteen hinta on 350euroa mikäli Kaartinen sen suostuu myymään.

Tuotetta voi myös tilata alla olevasta liituraitaisesta seersucker kankaasta, joko pitkillä housuilla tai shortseilla. 

Hinnat alkaen:
Shortsipuku: 450€
Paitatakki + housut 450€

Mikäli pelkkää kesäistä paitatakkia himoitset, on sininen ja musta seersucker-puuvillakankaista tilaaminen mahdollista.
hinta alk. 380€Kuten arvata saattaa, tuote syntyi omista himoistamme karkkiraitojen ja erikoisvaatteiden syövereihin! ”Vielä joskus me luvataan et, tehään kaupallisia asioita, ei pelkästään hienoa!” Suomen kaupallisin Kuusela vannoo kädet selän takana!

Kesäterveisin,
Kaartinen & Kuusela