K&K suosikki Kiton


"Se on Kiiiitoonloppu eessä taas", raikaa Kaartisen suusta mukaillen ajankohtaista klassikkoa Martti Servolta. Kuusela ei hämmästy Kaartisen laulamisesta, eikä liiemmin siitä mistä Kaartinen laulaa. Molempien miesten mielestähän Kitonin vaatteet ja viikonloppu on täyttä parhautta!
Sekä Kaartinen että Kuusela ovat sitä mieltä, että vaatteissa tärkeintä on mukavuus. " Mun mielestä mukavuus koostuu kolmesta asiasta: miltä vaate itsessään tuntuu, miltä vaate tuntuu sun päällä ja miltä susta tuntuu vaatteen sisällä." Kaartinen toteaa Kuuselan hakatessa nyrkkiä pöytään vieressä hyväksynnän merkiksi. Kaartinen tuntee olonsa omissa Kitonin vaatteissaan enemmän kuin mukavaksi. "Ja hyvältä tuntuu myös täällä, vaikkei meillä niitä kaapit taida ihan pullottaakkaan, ikävä kyllä" Kuusela toteaa.
Mikä tekee sitten meille Kitonista mukavan? " Jos voi lainata asuntokauppiaita niin: materiaalit, materiaalit, materiaalit", toteaa Kaartinen. Kiton kuvailee itseään vaatimattomasti "Best of the best +1" tarkoittaen sitä, että he pyrkivät aina etsimään parhaat materiaalit ja tekemään jokaisen työvaiheen parhaalla mahdollisella tavalla.
Jos materiaalit ovat kohdallaan, niin ovat myös vaatteiden rakenteet ja käsityö, mitä Kitonin vaatteista löytyy aivan fantastinen määrä. "Kun sain ekan kerran aikoinaan avata Kitonin takin entisessä työpaikassani, minulle avautui täysin uusi maailma", Kuusela kertoo ensipuraisustaan Napolilaiseen käsityöhön. Kitonin irtotakin tai puvun myyntityön hoitaakin yleensä takki itsessään. Hartialinjan rakenne tuntuu yleisesti siltä kuin Kaartinen & Kuuselan mielestä vaate voi vain parhaimmillaan tuntua. ”Ja kukapa nuori ihminen ei hyvästä käsityöstä pitäisi!” lipeää Kaartisen suusta, Kuuselan ravistaessan päätään edestakaisin.
Jos Kaartinen ja Kuusela ovat lievästi sanottuen hullaantuneet Napolilaiseen Kitoniin, niin on myös meidän harjoittelijamme! " Veijonen tuli pari kuukautta sitten sisään huutaen; Nyt sitä Kitonia" Kuusela kertoo harjoittelijan kuukausien säästö/ostoprojektista, joka kohdistui Kitonin kashmirtakkiin.
"Nyt sitä Kitonia", kaikui HOASin pikkuruisessa kaksiossa, kun harjoittelijamme huomasi Tokmannin verkkokaupassa Kitonin hajuveden! Nyt kun olemme virallisesti sitten hullaannuttaneet koko firmamme Kitoniin, niin tule säkin käymään juttelemaan Napolista, espressoista, pizzasta sekä maailman parhaasta käsityöstä.