K & K - Tyylikkäitä ihmisiä vol. 1


Meidät tunnetaan siitä et meil on monta projektii menos ja samal ei yhtään projektia menossa. ”Siis Kaartinen tunnetaan siitä” Kuusela huomauttaa. Yksi projekti halutaan kuitenkin toteuttaa, nimittäin mielenkiintoisten ihmisten tyylihaastattelusarja! ”Vihdoin!” Veijonen huutaa, luullen olevansa ensimmäinen haastateltava.


Ensimmäinen haastateltava ei kuitenkaan ole poika, vaan ainakin meidän mielestä Suomen legendaarisin nörtti ja meidän ystävä; Ilkka ”Ikke” Hulkko. ”Halusin ite tietää Ikken pukeutumisesta lisää!” Kaartinen kertoo, samalla huomaten herra Hulkon olevan yksi hänen tyyli-idoli. 



Aina välillä Kaartinen & Kuuselan edessä näkyy rööki, tumma hahmo ja kännykkä, tuo kyseinen lempeä hahmo on herra Hulkko töissä. ”Kaikenmaailman konsultti, jack of all trades” moniosaaja Hulkko kertoo. Ikken, kuten meidän kaikkien, pukeutumista on ohjannut elämänvaiheet sekä tilanteet. ”Vaikuttaako tämän hetkinen musiikkimanagerointiin liittyvä projekti sun pukeutumiseen?” Poika kysyy sinisin silmin Hulkolta. ”Jos teen töitä Arkadiankadulla tai kotona, ei puvut tai rokenroll oo ekana mieles” Ikke naurahtaa todeten samalla mukavuuden olevan korkealla prioriteettilistalla.



Toista se oli Milleniumin vaihteessa Lontoossa, kun Ikke eli elämää suurimman IT-kuplan harjanteella. ”Sillon mun stailia vei laatu: Armani, Brioni, Gucci ja muut, tyyli oli brändivetoista!” Ikke kertoo. Ja laatutietämys noista vuosista jäikin hyvin Hulkon repertuaariin. ”Ainoo jätkä kenel oon nähny Brionin kashmirsilkki-ulkotakin ja Kuomat!” Kaartinen kertoo vatsasta asti pursuavalla ylpeydellä. Entä näkyykö Iken pukeutumisessa edelleen nuoruuden PUNK-asenne? ”Näkyy ainakin sillä tavalla, että musta huomannee ettei kiinnosta muiden mielipiteet” Hulkko paaluttaa nuoremmille.



Kaartisen syttyessä Ikken tyylistä, jossa asenne on ja näkyy, herää kysymys keiden tyylistä Ikke ammentaa? ”Mun tyyli-idoleita nuorempana oli Rollarit ja muut klassiset gubbet!” Ikke kertoo. Nykyään Hulkon 63 vuoden kokemus ei paljon muilta ammenna. ”Luotan hyviin vaatekappaleisiin ja asusteisiin!” Ikke sanoo Oakleyt otsalla. Hulkko on erittäin mainio osoitus siitä, että tyyliä voi löytää omalta etupihalta ja usein valtavirtaa vastaan kulkevista henkilöistä. ”Yleensä parasta on olla oma ittensä” Kaartinen tokaisee.


Ilkka Hulkon pikaiset:

Tämän hetkinen työ?
- Konsultti, kaikkea sekalaista lähinnä musa- ja finanssialalla

Suosikki vaatekappaleet kotona?
- Verkkarit, farkut ja joku Polo paita

Kaikkien aikojen parhaiten pukeutuvat ihmiset?
- Miehistä Roger Moore, Richard Branson, Jake Gyllenhaal. Naisista Sienna Miller & Gigi Hadid

Mielipide nuorison pukeutumisesta?
- Vaihtelee, joskus ok, joskus sitten ei.

Ystävällisin terveisin,
Ikke Hulkko ja Kaartinen & Kuusela