K&K - Varastonmetsästäjät


Kaartinen & Kuusela ovat välillä erikoisia sisäänostajia, siinä missä Veijonen taasen on rauhallinen ja skarppi sisäänostaja. ”About 30 pinnaa tosta lauseesta on totta” Kuusela toteaa viitaten poikien ajoittaiseen sisäänostovimmaan. Ollaan viime viikkoina tehty firmassa kevätsiivousta ja käyty läpi siinä samalla varastoa näin kesän kolkutellessa jo ovella. ”Siinä varaston läpikäynnin lomassa tuli huomattua, että on tullut hankittua tosi hienoja kamoja!” Kaartinen intoilee Kuuselan pyörittäessä silmiä…
Löydettiinkin varastosta niin paljon tavaraa, joiden olemassaoloa ei edes muistettu enää! ”Ehkä se kertoo tarpeeks tavaranpaljoudesta et nää sonnit ei muista mitä kledjuja täällä on ja Kaartinen kehtaa viel sanoa mua hamstraajaks…” Kuusela koputtaa nokkaansa pienessä ompelulle varatussa nurkassa.
"Käytetyn tavaran sisäänostaminen on taidetta, sitä pitää ostaa kaikennäköstä ja paljon!" Kaartinen sanoo silmät kiiluen.
Kamojen paljous yllättää aina kaikki ja tästä syystä päätimmekin hankkia isomman erillisen varaston. ”Kuuselalle paremmat ompelutilat, asiakkaita varten parempi varastonhallinta ja mulle paikka nyrkkeilysäkille oli varaston ykkösvalitsemisperusteet” Kaartinen kertoo. ”Älä unohda; sijainti, sijainti, sijainti” Veijonen huikkaa muistuttamaan, että varaston sijainnin takia ollaan sitouduttu vielä tiiviimmin Arkadiankadulle.
No mitäs aarteita sielt varastosta sitten löytyi?
Kaartisen suosikki:
”Mun lemppari varaston aarre on ehkä se turhamaisin(”Shokki…” Veijonen huikkaa), täl tulee jokaisesta firman uintireissusta hietsussa aavistuksen parempi” Kaartinen kertoo pistäessään Veijosen puhaltamaan Berlutin uimarengasta täyteen.
Veijosen suosikki:
”Mä en oo ennen ollu hattumies mut täs firmas on tullu tutustuttua jos jonkinmoiseen päähineeseen. Niist sit innostuneena nää erikoishatut on iskeny muhun turkasen paljon” Veijonen kertoo pitäen kädessään kaninkarva hattua ja samalla kaivaen takapuolensa alta vanhaa kokoontaittuvaa silinteriä.
Kuuselan suosikki:
”Niinno mulle näin käsityöläisenä merkkaa enemmän ehkä nää merkittävien vaattureiden tekemät vaatteet…”Kuusela sanoo kaivaen esille lempi pukujaan varastosta. ”Chittleborough & Morgan, Hampaala, Majander, veljekset Marchesini” Kuusela luettelee varastosta löytyvien arvostamiensa vaattureiden nimiä. "Ei me turhaan valittu Kuuselaa myöskään vuoden Turologiks 2021" Veijonen käynnistelee viikonlopun puujalkakonettaan, samalla viitaten Kuuselan päällä olevaan pukuun, joka on valmistettu entiselle Britannian vuoden urologille...
Kevätmuutosta liikkeeseensä valmistellen ja varastotilan muuttoa suunnittellen,
Kaartinen & Kuusela & Veijonen