K&K vuosikertomus 2021


Sekä Kaartinen & Kuusela ovat nauttineet vuodesta 2021 ns. täysin rinnoin! Onkin aika katsahtaa näin vuoden toiseksi viimeisenä päivänä, että mitä kaikkea on tullut tehtyä. " Siis mitä on tullut tehtyä työaikana ja työllisesti!" Kuusela huudahtaa katsahtaen muiden sonnien kylmänä valuvaa hikeä. "Olihan vuos 2021 yks parhaista ja jännimmistä vuosista ikinä!" Kaartinen toteaa haikaillen koronattoman vuoden perään.
Vuosi aloitettiin siitä mihin syksymmällä jäätiin puurtamalla vaatteiden parissa ja kasaamalla puoliksi syksyn aikana tehtyjä vaatteita valmiiksi. Kuitenkin molempien janareiden takaraivoissa kolkutti jo tuleva muutto väliaikaistiloihin putkiremonttia pakoon.
Vielä tammikuussa ei Kaartisella eikä Kuuselalla ollut hajua, että nuoren aikuisen alku aikoisi kysyä juuri ne niinkin normaalilta kuulostavat sanat (mutta sekä Kaartiselle, että Kuuselalle tärkeimmät sanat mitä ihminen voi toiselle sanoa muutaman oluen jälkeen); " Ootteks nähny sinkkulaivaa?" Totesi firman tämän hetken nuorin vahvistus Veijonen ja samalla sinetöiden itselleen lopulta koko kesän kestäneen harjoittelun.
Poikkeusaikaa väistötilassa helpotti ystävät, asiakkaat ja Veijonen! " Saatiin me jotain tehtyäkin, kun pistettiin nuorikko dusaamaan meijän oman farkkumalliston kaavat valmiiks" Kuusela toteaa mörköjen tehokkuudesta. " Myös iso kiitos Savimaalle, joka otti meidät avosylin vastaan. Toivottavasti ees yksi prosentti mun energiasta jäi siihen liikkeeseen" Kaartinen toteaa, Veijosen todetessa vieressä silmillään, että useampikin prosentti olisi voinut jäädä matkasta!
Paluu pääkallopaikalle Arkadiankatu 19:sta oli kuitenkin väistämätön ihana ja kesästä tuli vallan mainio! " Kiitos naapurustolle, joista joku erehty jopa tulla kehumaan meijän aamukahvitradiota!" Kuusela muistelee kesänsä kivointa muistoa töistä. Siinä missä skloddit viihtyivät erittäin hyvin terassillaan kesällä tuli myös töitä painettua. "Takahuoneen hikipaja oli välillä melko kovilla, mut onneks löydettiin helpotus munkeista ja iltapäiväkahveista." Kaartinen kertoo Kuuselan hellittelystä.
Jos kesästä selvittiin munkeilla ja kahvilla vaati syksy sitten vähän kovempia panoksia! " Ihana tehä näin paljon töitä, ku tietää et sen tekee itelle ja teille!" Kaartinen kertoo elämänsä yhdestä vilkkaimmista syksyistä. " Tosi iso kiitos, et saadaan elää meidän unelmaamme, kiitos teille asiakkaat" Kuusela huutaa suoraa kurkkua molempien suulla. " No kiitos multakin, ykskään työpäivä ei oo tuntunu työltä!" Veijonen kuittaa oman osuutensa Kaartisen heiluttaessa huolestuneena päätään.
Ihanaa railakasta, turvallista ja hauskaa uutta vuotta!
-Kaartinen & Kuusela & Veijonen-
Uudenvuoden aukiolot:
Auki: 30.12.2021 12 -18
Suljettu: 31.12-3.1.2021