K&K Ystävänpäivätoivotus


Kaartinen päätyi avajaisissamme keskustelemaan data-analyytikon kanssa innokkaasti kanta-asiakas järjestelmistä. ”Lopputulos, taas yks innokas projekti takaraivoon?” Veijonen huokaa johtajan mielenterveyden puolesta.
Ei, Kaartinen ei päätynyt jälleen uuden projektin vietäväksi, vaan hän sai ahaa-elämyksen. ”Ymmärsin mitä meidän palvelu on!” Kaartinen hihkuu. Johtajan yrittäessä selittää monimutkaisesti palveluamme, sanoi poika sen parhaiten. ”Meidän asiakkaat on frendejä, voitais tehä joka viikko postaus teistä; Kaartinen & Kuuselan ystävistä!” Veijonen tiivistää lämpimät tunteet. 



Annetaan itsestämme mielellään paljon, koska ollaan huomattu, että sillä tavoin myös saadaan paljon. ”Teidän hymyt ja positiivinen palaute pitää meidän rullat pyörimässä!” Poika jatkaa ilosanomaansa. Vaikkei aina onnistuisikaan ja on huonoja päiviä; niin silti yritetään kohdella jokaista asiakasta, kuin haluttaisiin, että meitä kohdeltaisiin. ”Hallelujah ja amen samaan syssyyn!” Harras Kaartinen herää horroksestaan.



Ja koska nyt on ystävänpäivä, on tämä postaus kiitos teille! ”Hoiditte meille kahvikoneen, hoiditte maalaamisen uudes liikkees, teitä kävi parisataa avajaisissa, jeesaatte jutuillanne ja hymyillä Kaartisen lattialta!” Poika luettelee syitä kiittää teitä meidän asiakkaat. Yritetään jatkossakin kuunnella teidän tarpeita ja tiukkoja vaatimuksia! ”Lupaan myös yrittää vähentää teidän haukkumista, en oikeasti vihaa teitä” Vuoden asiakaspalvelija Kaartinen antaa sanansa.



Ystävänpalveluksena voitte tuoda 15.-17.2 lahkeet lyhennykseen, 10€lla per housut! ”Jonnelle treeniä: kaivakaa vaikka kaikki housut kaapista!” Kaartinen nostaa kätensä Klitsumursun harteille.

Ystävällisin terveisin,
Kaartinen & Kuusela teidän ystävät