Kaartinen ja Kuusela ylpeänä esittää: Veijonen


Sekä Kaartinen, että Kuusela ovat erittäin mielissään voidessaan ilmoittaa, että Veijonen on nyt virallisesti Kaartinen & Kuuselan työntekijä. Syksyn aikana käytiin veristä taistelua ja pitkiä tarjouskilpailuja Veijosen palveluksista, joiden päätteeksi Veijosella ei ollut enää mitään muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa tekemään kunnon töitä koulun ohella. "No kunnon ja kunnon..." Kuusela koputtelee nokkaansa Kaartisen ja Veijosen käsien heilutteluista. 
Veijosen palvelukset ovat aina olleet kovaa huutoa, mutta nyt kesän jäljiltä oli kuulemma kysyntä huipussaan. "Olihan se aikamoinen tarjouskilpailu, mutta asiakkailta tullut rakkaus ja Kaartisen tarjoama ämpäri Tölikan helmessä, Mr. Donissa, kuitenkin lopulta kääns mun kelkan ja suostuin allekirjoittamaan sopimuksen..." Veijonen kertoo työtarjouksien sävyttämästä syksystä, muistaen kuitenkin jo musteen kuivuttua, että ämpäri meni Kaartisen ja Kuuselan suihin hänen käytyään vessassa. " Yy kaa koo nee ei voi enää perua" Kaartinen räkättää kypsästi vietyään sopimuksen kassakaappiin.
"Nimeä ei olla vaihtamassa vielä Kaartinen & Kuusela & Veijonen nimiseksi liikkeeksi, mutta toivottavasti tätä sonnia tullaan näkemään viikoittain ainakin muutaman kerran liikkeessä" Kaartinen heittää kainon toiveen koulun suuntaan, Kuuselan huikatessa takahuoneesta mahdollistavansa viikottain myös tukiopetusta vaatturikoulun loppuuviemiseksi. 
Veijosen lisäys Kaartinen & Kuuselan viikottaiseen rosteriin tarkoittaa meille sitä, että voimme tarjota teille kysynnän kasvaessa edelleen samat palvelut kuin ennenkin! Kuten joskus olemme maininneet haluamme olla palvelultaan ja tunnelmaltaan Helsingin paras vaateliike! "No siis halutaan edelleen olla se kauppa, jossa viihdyttäis ite asiakkaina ja myyjinä" Kuusela toteaa ikuinen lempeä hymy kasvoillaan Kaartisen nyökytellessä vieressä.
Kaartinen & Kuusela & Veijonen