Kaartinen & Kuusela "arkiston" lanseeraus


Kaartinen & Kuusela on ajatuksissaan perustanut ja luonut, vaikka ja mitä... energian ja ajanpuutteen vesittäessä suunnitelmia. Yksi asia näiden veijareiden mielestä oli kuitenkin pakko toteuttaa, nimittäin kuva-arkisto vaatteita varten! Teemme tämän ennenkaikkea siksi, jotta te saisitte paremman käsityksen Kaartinen & Kuusela -liikkeen valikoimasta, mutta myös siksi, että meille ja teille jää pala vaatteiden historiaa.
Matti Kassila Picture
"Arkistoa on tarkoitus päivitellä mahdollisimman usein", toteaa Kaartinen heilutellen italialaistyylisesti sormiaan edestakaisin ilmassa, mikä ei ole omiaan herättämään Kuuselan luottamusta. Kuusela ilmaisee oman toiveensa siitä, että voimme tuottaa teille jotain sellaista mitä itse rakastamme, laadukkaita kuvia laadukkaista vaatteista! Pyrimme kuvaamaan liikkeemme viikottain uusiutuvan valikoimamme helmiä, niin arkistoimista, kuin myös vuokraamista ja vaatteiden myymistä varten.
Uutena lisäyksenä osaa tuotteistamme voi tulevaisuudessa siis vuokrata. Kaikki vuokrattavissa olevat tuotteet tulevat olemaan osa arkistoamme, mutta arkistosta vain osa vuokrattavissa.
"Meille on osasta vaatteista (sekä vaattureina että vaaterakastajina) erittäin vaikea luopua, joten päätös näiden kyseisten vaatteiden vuokraamisesta oli helppo", intoilee Kaartinen tästä jakamisen mahdollisuudesta.
Molemmille miehille tämä on erittäin tärkeä projekti! "On mahtavaa, ettei ihmisen näinä aikoina ole pakko tulla paikan päälle nauttiakseen mahtavasta valikoimastamme", toteaa Kuusela lempeä hymy kasvoillaan. Tähän kotoilun ja terveyden suojelun ja ylistämisen sanomaan on myös Kaartisen helppo yhtyä.
Kundit haluavat kuitenkin nyt ja tulevaisuudessa olla kivijalkaliike! "Ihmiset ovat se suola miks tätä tehdään! Vaatturi on palveluammatti ja me tehdään tätä rakkaudesta lajiin!", Kaartinen huutaa Kuuselalle takahuoneeseen!
Mutta entä jos haluan ostaa jonkin arkiston tuotteen, joka on myytävänä?
- Tarkkoja mittoja varten: laita meille viesti, niin mittaamme tuotteen!
- Hintaa varten: Laita meille viesti
-Lisäkuvia varten: Laita meille viesti
-Kuljetus on mahdollista postilla ja maksaminen onnistuu tarvittaessa tilisiirrolla.
Nouto on useassa vaatteessa sovituksen tarpeellisuudesta johtuen suositeltavaa.
Käy katsomassa poikien aloittama arkisto ja laita seurantaan:

Nettisivut: https://kaartinenkuusela.com/pages/arkisto

Instagram: https://www.instagram.com/kaartinenkuuselaarchive/