Kaartinen & Kuusela ja Savimaa


 Sekä Kaartinen & Kuusela vihaavat muuttoja siinä missä kuka tahansa. Savimaalle muutto sujui kuitenkin näiltä sonneilta sen verran hyvin, että voimme tulevaisuudessa koordinoida sinunkin muuttosi! (Oikeasti Kuusela ja Kaartinen voivat tulla nauttimaan vain muuttopizzasi ja kokiksesi.)
Muutimme Uudenmaankatu(eikä Uudemaakadulle kuten Kaartinen yrittää kirjoittaa) 32:een ja olemme täällä kaikkine palveluinemme ainakin toukokuuhun asti!
Mitä palveluita tarjoamme?
Kaartinen & Kuusela pystyvät tarjoamaan edelleen vintage- sekä second hand -vaatteita, kenkiä ja asusteita! Näiden lisäksi tulemme jatkamaan keväällä omien projektien tekoa, eli sikäli mikäli sinua kiinnostaa housut, paitatakit tai kevyet ja käytännölliset irtorotsit, ole kuulolla tai puhu meille! Korjauspalvelujamme unohtamatta!
Olemme tuoneet uutta valikoimaa esille nyt uusissa tiloissa ja tuomme jatkuvasti sään mukaan uusia tuotteita!
Vaatturiliike Savimaan avulla pystymme tarjoamaan myös mittavaatepalveluita. Savimaan valikoimasta löytyvät nimittäin mittapaidat, jotka tuotetaan joko Ranskassa tai Portugalissa, sekä muut mittavaatteet Scuderilta Italiasta!
Pyrimme kertomaan mittapalvelusta, niin hinnoista kuin valmistajistakin enemmän vielä helmikuun aikana!
Jos olet miettinyt jotain tiettyä tuotetta kesäksi tai teetettäväksi ole rohkeasti yhteydessä!
Tarjoamme myös laveammat aukioloajat sillä Savimaa on paikalla joka arkipäivä 10-16! Kaartinen & Kuusela ovat paikalla Ti-Pe 12-18 ja La 11-16! Tervetuloa ostoksille!
PS. Huomioithan, että Savimaalle on vahvasti suositeltu kuviin osallistumista, häntä ei ole pakotettu mihinkään!
Ketkä?
Kaartinen & Kuusela & Savimaa

Missä?
Uudenmaankatu 32, 00120 HELSINKI

Mihin asti?
Ainakin toukokuun 2021 alkuun!