Kaartinen & Kuusela - Raglantakki


Kaartinen & Kuuselassa herättiin muutamaan mukavaan asiaan, aurinko paistoi ja kellarista kantautui iloisia uutisia raglantakkimme saumojen valmistumisesta! "Ai et aio kirjottaa, et klitsus oli sun vielä heräillessä kaks Kuuselaa ja mä!?" Veijonen huutaa syysloman työintoa ja Tuplakuuseloiden tahtia ommella. Kiitämme siis Kuuselan perheen työintoa, joka mahdollisti KaartisVeijoskombolle päiväkävelyn sekä testausmahdollisuuden uudella raglantakillemme. "No pitäähän sitä poikain liikkua!" Kuusela herkistyy huolehtimaan nuorten suomalaisten liikuntaharrastuksista.Täydellisessä syysauringossa tehty kävely saikin dominoefektillään koko firmalle hymyn huulille.
"Ei olla ehitty hengaa pitkiin aikoihin rakkaan työntekijän kanssa, ni hyvä et voidaan ulkoilla hiukan!" Veijonen lähti 70-vuotiaalta kuulostavan Kaartisen matkaan. "Voisitteko keskittyä siihen takkiin sit!" Kuusela huutaa poikkeuksellisen rauhallisen askeleen perään. No hemmot päättivät yllättää Kuuselan tällä kertaa iloisesti ja tulivat sekä ragalantakkitestauslistan, että valmiiden kuvien kanssa takaisin!


Siinä missä kuvistakin huomaa takin mallin olevan hieno kuin faan, on se myös sekä Kaartiselle, Veijoselle että Kuuselalle hiukan iso. "Tää sämple tehtiin puhtaasti kädentaidon näytteeksi sekä mallin näyttämiseksi teille asiakaat!" Kuusela kuvailee rotsia, joka mukailee 80-luvun valmistakin kaavaa.Mutta koska kyseessä on tilaustakki, hätää ei ole! "Kyseessä on niin hemonen tuote, että kaavat tehdään jokaisen tilauksen yhteydessä aina mittojen mukaan piirtäen alusta loppuun!" Kuusela hihkuu intoa sisäistettyään hemo-sanan omaankin varastoonsa. 

Kuusela onkin tehnyt ompelutyön lisäksi myös hänelle varsin luonnollista metsästystyötä! "Ainoaa oikeaa sellaista!" vintagekankaiden metsästäjänä tunnettu Kuusela vilkuttaa molempia silmiään. Jos muutaman kankaan löytäminen on helppoa; on Kuusela miettinyt myös mahdollisuutta tilata kankaita. Hemmot ovatkin luvanneet kattaa pöydän uusilla kankailla lauantaiksi ja luvanneet jutella jokaisen kiinnostuneen kanssa yksityiskohdista! "Mä tuun la ni voin keittää viel sumpit!" Veijonen huutaa nostaen panokset aivan äärimmilleen.Johtajien päällä olevan takin speksit:

Mikä? Kaartinen & Kuusela raglantakki sämple
Sämplen koko? 50IT(80-luvulla), fitti about XL
Sämplen kangas? Vintage Tweed, Englanti 1900-luvun puolelta, firman mielestä hiukan liian jäykkä tähän takkimalliin, mutta tervetuloa väittelemään aiheesta Harris Tweed fanit!


Tilaustakkien kankaat? Vintagea 1900-luvun puolelta reippaasti, sekä tulevaisuudessa tilauksesta myös Loro Pianan ja Holland Sherryn kankaat
Tilaustakkien koot? Sinulle räätälöity, sillä olemmehan vaattureita!

Pitkästä aikaa omien puuhasteluiden pariin kerenneet,
Kaartinen & Kuusela