Kaartinen & Kuusela & Sonn


Kuten otsikosta voi päätellä on Kaartinen & Kuusela laajentunut! Nykyisin olemme siis Kaartinen & Kuusela & Sonn, jossa pojan virkaa ajaa vaatturiopiskelija Juho Veijo. Kaartinen ei malta tässä kohtaa olla lausumatta tärkeitä sanoja "Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle". Kuuselan ilmeestä voi päätellä, ettei hyvä heilu viikoittaisessa Kaartisen kurinpalautuksessa.
Vaikka otsikossa hiukan vitsaillaankin, on siinä myös osa totuutta! Kaartinen sekä Kuusela olisivat halunneet ottaa jo nyt kevääksi vaatturiopiskelijan työharjoitteluun, kuitenkin putkiremontin vesittäessä nämä haaveet (ainakin osittain). "Itselleni vaatturikoulun tärkein anti oli ehdottomasti harjoittelut, joissa opin noin tuhat kertaa enemmän kuin koulussa oli edes mahdollista oppia", Kuusela tokaisee. Kaartisen on helppo yhtyä tähän; suomalainen vaatetusopetus on hänen mielestään syvältä.
Kuka on sitten mysteeriopiskelija "Veijonen"? Viime syksynä verkkopaitaan ja mustiin vaatteisiin kietoutunut nuori mies tuli sisään liikkeeseemme ja alkoi myymään meille japanotyylifiilille ominaisia merkkejä aina Comme des Garçonsista Visvimiin. No jostain syystä klassiselle Kaartiselle, saati sitten Kuuselalle nämä tuotteet eivät herättäneet tuntemuksia viisareissa. Kuitenkin tässä hahmossa oli jotain hauskaa, hän kyseli, oli kiinnostunut, oli kohtelias ja lopulta hän paljasti opiskelevansa alaa! 
Kun korona iski, niin se iski myös opiskelijoihin. Vaatturiopiskelijat ovat siirretty omiin koteihinsa katsomaan tietokoneruudulta, kun opettaja lukee muistiinpanojaan tietokoneruutunsa ääressä. Jos koulussa oppiminen oli aiemmin vaikeaa, on se nyt käytännössä mahdotonta. Päätimme Kaartinen & Kuuselalla auttaa edes vähän ja otimme "Veijosen" siipiemme alle, sillä halusimme auttaa häntä vaatturiopiskeluissaan! Eli mikäli törmäätte liikkeessämme nyt ja tulevaisuudessa hoikkaan lähes kaksimetriseen nuoreen jantteriin, ei syytä hätään: Veijonen on mukava nuori mies!


Kuka?
-Juho Veijo, 20-vuotias Mäntsälän ihme Stadin ammattiopistolle

Mikä?
-Ensimmäisen vuoden vaatturiopiskelija

Tyyli?
- Ex-muotihaukka, nykyinen faijatyylin tavoittelija

Tulevaisuuden haaveammatti?
- Vaatteidenluoja
Palvelemme edelleen normaalisti, mutta jos haluat yksilöllisen ajan olethan meihin yhteydessä, niin järjestetään!
Pääsiäisenä olemme kiinni seuraavasti:
Pitkäperjantai 2.4 suljettu
Lauantai 3.4 suljettu
Sunnuntai 4.4 suljettu
Maanantai 5.4 suljettu

Ihanaa pääsiäistä!