Kaartinen & Kuusela suosittelee


Sekä Kaartiselta että Kuuselalta on viikottain kysytty tiettyjä kysymyksiä ja aina ei ees kysytä, mutta joitain paikkoja tulee vain suositeltua hiukan hanakammin! "Aina kaikki kysymykset ei liity ees vaatteisiin millään tavalla!" Kaartinen kokeneena deittipaikkaneuvojana toteaa. Kuuselan tiksimunkki vinkkejä ei nyt tässä postauksessa oteta edes huomioon..."ilmeisesti myös Dandan spicyn suosittelu jätetään tällä kertaa unholaan" katkeran kuuloinen Kuusela harmittelee.
Kysymykset joita tulee useimmiten, ovat selkeitä; Mistä käydä katsomassa kenkiä? Mitä suutaria voisitte suositella? Voinko korjata reiän neuleessa/tweedtakissa? Mistä löydän hattuja? Mitä sukkia käytätte? Mitä pesulaa voisitte suositella?
Kaartinen & Kuusela ovat sen verran asiakaspalveluhenkisiä, että näihin kysymyksiin tulee vastaus yleensä kuin apteekin hyllyltä!  Välillä hymyilyttää takahuoneessa, kun Kaartinen vastailee kymmennettä kertaa samoihin kysymyksiin" Kuusela muistelee Kaartisen uniinkin tulevia vastausmantroja.
No mitä sitten jos pitäisi ostaa uutena kengät? Vastaus on meille Kaartinen & Kuuselassa helppo; unohda nettishoppailut ja suuntaa samointein Caine Clothiersiin. Paras valikoima (ainakin Suomessa), mutta mikä meille tärkeintä ylivoimasesti asiantuntevin ja pisimmälle viety palvelu."Itsehän Johanin(Yksi Cainen JJJ kolmikosta) pakottamana siirryin isompaan kenkäkokoon, jotta jalat voisivat paremmin ja oon kyllä tykänny" Kaartinen toteaa kiitollisuutta uhkuen.
Vaikka rakastetaan vaatturin ammattia ja meidän ammattitaitoa; on paljon asioita ompelun saralla, joissa luotetaan muihin. Yksi näistä ompelutaidoista on taideparsinta. "Eipä sitä taitoa ole Suomessa enää kovin monella" Kuusela toteaa pieni suru puserossaan. Taideparsinnan avulla saat kuntoon, niin reikiintyneen neuleen, kuin myös paksussa tweed-takissa olevan reiän. "Jos tilanne on vastaava niin suosittelemme kääntymään Ateljee Elegantin puoleen!" Kaartinen kertoo Albertinkadulla sijaitsevasta rautaisesta ammattilaisesta.
Pesuloiden suosittelu on meille sydämen asia! Olemme käytettyjen pukujen myyjinä törmänneet viikottain pesuloiden pilaamiin vaatteisiin, joten toivomme, että tämän kappaleen viesti tavoittaa mahdollisimman monen. " Harva puku tarvitsee pesua, usein vaatteen voi saada puhtaaksi, höyryllä ja hyvällä vaateharjalla!" Kuusela huutelee lisäten vielä ränttiinsä pukujen hyvän tuuletuksen. Kuitenkin, jos et itse saa pukua puhtaaksi tai haluat prässit "minttiin", vie puku pesulaan! Näin helsinkiläisenä suosittelemme lämpimästi Pohjoisesplanadilla sijaitsevaa Pyykkipoikaa ja tahraisempien pukujen superammattilaista Express Pesulaa Viiskulmassa.
Mites sitten ne sonnien sukat, suutarit ja hatut? Näihin löytyy helpot vastaukset! 
" Oikea suora on MUJI(hintalaatusuhde), J Erving (väliaikaisesti kiinni) tekotavat ja laatu, Hattu Helsinki (palvelu ja valikoima)" Kaartinen tykittää päivän kolmas kahvikuppi kädessään.
Mutta me ei oleta, että kaikki ovat samaa mieltä ja halutaan oppia myös muiden kokemuksista, meille saa/pitää suositella edelleen omia suosikkeja! "Huonojen deittien mestari Kaartinen voi antaa vaihtareina treffivinkkejä" Kuusela haluaa muistuttaa Kaartisen ammattitaidosta.
Eli vinkkejä ja suosituksia myös tänne suuntaan, niin ravintoloista, kahviloista kuin myös kaikista hyvistä käsityöläisistä!
Kaartinen & Kuusela