Kaartinen & Kuusela virallinen viikkokatsaus


Ollaan Kaartinen & Kuuselassa siirrytty asiallisuuden aikaan, mutta kiireessä asiallisuus aina välillä unohtuu ja jopa me ollaan huomattu, että joulu on kiireen aikaa! Kiire iski vasten kasvoja kun firman instagram-tilille tuli sponsoroitu mainos Alkolta, jossa ilmoitettiin mitkä ovat vähiten ruuhkaiset ajat vierailla kyseisessä instituutiossa. ” Toi sai Kaartisen huomaamaan, et joulu on kiireistä aikaa, mut mulle se oli enemmän tää ompelujono…” Kuusela huokaisee syvään ja katsahtaa Kaartisen ylhäällä olevia jalkoja…Tämä on kuitenkin virallinen (ja asiallinen) katsaus tähän hetkeen ja ensi viikkoon! Tärkeimmät faktat teille tämän viikon uutiskirjeessä kertoo Simo ”Arvi” Kuusela. ”Mulle Simo on enemmän Kimmo vilska…!” Veijonen epäasiallistaa postausta.

”Hyvää iltaa ja tervetuloa viikkokatsauksen pariin; tässä muutamia faktoja:

- olemme auki tällä viikolla normaalisti, mutta ensi viikolla olemme auki vain 21.-22.12 klo 12-18. Mikäli haluatte ostella lahjakortteja etänä, laittakaa sähköpostia niin Kaartinen antaa tarkemmat ohjeet! 

- Korjausjono on tällä hetkellä pitkä joulusta johtuen. Yritämme tyhjentää ruuhkan jouluksi ja palata joulun jälkeen normaalirytmiin; eli noin 1,5 viikkoon.

- Jotteivat huhut lähtisi leviämään liioiksi haluamme näin virallisesti ilmoittaa, että Veijonen allekirjoitti viime viikolla sopimuksen ensi keväästä joka tarkoittaa, että hän tekee keväällä noin 3 päivää viikossa töitä joulukuun 1 päivän sijasta.Tavoitimme Veijosen kiireen keskeltä kommentoimaan sopimusuutisia: ” Pitkät neuvottelut agenttien kesken johti siihen, et lopulta yks aamu istuttiin alas ja saatiin nimet soppariin. Oli kuitenkin helpotus saada tää allekirjotusprosessi maaliin!” Veijonen tavoitettiin kommentoimaan kiireen keskeltä.

Kiitän omalta osaltani ja siirrän teidät nyt sään pariin, Olli ”Mette Mannonen” Kaartinen ole hyvä!”

.

”Hyvää päivää ja tervetuloa sään pariin! Kuten moni on saattanut huomata ei etelään ole tullut vieläkään lunta, kuitenkin kosteutta on riittänyt niin jäähileiden sateen kuin Veijosen kanariantuliasten myötä. Viikonloppuna kosteus jatkuu firman syksyn viimeisen koettelemuksen pikkujouluristeilyn myötä…. ”

”Kaartinen & Kuusela kiittää tämän viikon viikkokatsauksesta ja toivottaa mitä mainioimmat viikonloput!”
Kaartinen & Kuusela & Veijonen